PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237938
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Nowy ArycWrog

ocenił(a) serial na 10

Jak myślicie kto będzie nowym AryWrogiem Geniuszem Zbrodni i zniszczenia w 3 sezonie ?

ocenił(a) serial na 10
Andros_filmweb

Nikt, w trzecim sezonie Sh. dołączy do ekipy House.

ocenił(a) serial na 10
Mangel

Cuddy :(

ocenił(a) serial na 9
Mangel

Haha. Może nie, jeśli okaże się, że Sherlock jest matką w "How I met your mother" :P

Andros_filmweb

A tak na serio, to może Sebastian Moran? Chyba się do tej pory nie pojawił w serialu, prawda?

ocenił(a) serial na 10
piyoko

Moran pewnie pojawi się w EMPT. [dla zielonych: Empty House, Pusty Dom.]

ocenił(a) serial na 9
sherlockistka

Też się nad Moranem zastanawiam, choć przydałoby się już w drugim sezonie go wprowadzić (żeby nie spadł z choinki w nowym sezonie). Jeśli on, to jestem ciekawa, jak zostanie zbudowana ta postać, by nie była kalką Moriartego.
Istnieje też teoria, że Jim wcale się nie zabił (której fanką nie jestem, choć uwielbiam tę postać, jakkolwiek dla niego to przecież "easy-peasy").

ocenił(a) serial na 10
piyoko

A któż to taki? :) Jakiś bohater książkowy? Nie czytałam serii przygód Sherlock'a Holmes, więc nie wiem...

kalambury1008

Tak, to bohater książkowy (pojawił się też zresztą w "Grze Cieni"). To wspólnik Moriartego, Sherlock kiedyś nazwał go "drugim najniebezpieczniejszym człowiekiem w Londynie" (czyli teraz, gdy Jim podobno nie żyje, Moran wskakuje na pierwszą pozycję). Co ciekawe, podczas gdy Moriarty często podkreślał, że są z Sherlockiem podobni, Moran ma sporo wspólnego z Watsonem (był w Afganistanie, jest świetnym strzelcem). Można by to było fajnie rozwinąć w serialu :)