PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 238162
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

zdarzyło się, że mam napisane 100% w Twoim guście. Z rzadka trafiało mi się 90% czy coś koło tego, ale 100% nigdy. Czyli po prostu mam obowiązek obejrzeć "Sherlocka" :)

ocenił(a) serial na 9
FC_BM

Jestem pod wrażeniem, bo nie wiedziałam, że to możliwe:). Nigdy nie miałam nawet 90%.

FC_BM

W takim razie po obejrzeniu daj znać, czy gustomierz się nie mylił :-) Bo może to podstęp Moriarty'ego...

ocenił(a) serial na 10
FC_BM

to troche podejrzane bo ja mialem tez bardzo wysoko (90-99%). miedzy innymi dlatego obejrzalem ten serial i jak najbardziej nie żałuję :)

ocenił(a) serial na 9
FC_BM

Wow. Jak tak to obowiązkowo obejrzyj. Warto.
Rzadko zdarza żeby coś było 90% w moim guście, a 100%? Też nawet nie wiedziałam, że to możliwe.;)
Aż z ciekawości sprawdziłam ile by mi Filmweb pokazał i okazuje się, że Sherlock jest 92% w moim guście.
Choć gustomierz też nie jest nieomylny, zasugerował mi, że 79% w moim guście jest telenowela. Ekhm. Wypraszam sobie.;)

ocenił(a) serial na 10
FC_BM

Ja mam 72 % gdy skasuję dotychczasową ocenę. To dziwne bo to najlepszy film jaki kiedykolwiek oglądałem :) Zresztą nigdy nie miałem więcej niż 78 %

ocenił(a) serial na 9
FC_BM

Zazdroszczę, nigdy nie miałam 100%. Przy Sherlocku teraz pojawia mi się 80%.

FC_BM

Daj znać jak już obejrzysz! (:
A u mnie Sherlock bez oceny ma okragłe 90%.

użytkownik usunięty
FC_BM

U mnie jest 91% i tak jak u większości, też jeszcze nigdy nie miałam stówki.

Mam 99% w moim guście jak usuwam ocenę, ale 100% robi lepsze wrażenie ;O 100% nigdy nie miałam, to 99% u Sherlocka to mój rekord

użytkownik usunięty
pannaziumzium

Eee tam, kto by się kłócił o ten 1%, to prawie jak stówka.

FC_BM

Nie wytrzymałam napięcia i też wykasowałam ocenę:) 90% jak w pysk strzelił.
Gratuluję setki:) Mnie najwyżej pokazuje 92% w rekomendacjach. Dołączam się do apeli: daj znać, gdy już obejrzysz:)

FC_BM

właśnie skończyłam oglądać 3 sezon Sherlocka i muszę powiedzieć że........ Filmweb sie nie pomylił. Serial jest na 10/10. Po pierwszych dwóch odcinkach nie byłam do końca przekonana, może troche dla tego, że wcześniej czytałam cykl o Sherlocku Holmesie Conana Doyle'a i znałam już niektóre sztuczki Sherlocka. Ale tak chyba w 3-4 odcinku zaczęłam się wkręcać. I stwierdzam, że z niecierpliwością czekam na 4 sezon.

FC_BM

Ooo, to uczciwa setka była:) Dobrze, że dałaś się skusić:)
Pozdrawiam współfankę:)