PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237989
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock
ja1992

JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG JOHNLOCK HUG

ocenił(a) serial na 10
ayramia128

TAK, TAK, TAK. To są dokładnie moje myśli w tym momencie.

ocenił(a) serial na 10
ja1992

Była cudowna, choć nie płakałam, ale się zachwyciłam...
W ogóle odcinek był świetny, JAKBY CO SPOILERY CZY CUŚ! ale nie wyrobiłam jak się Sherlockowi Irene przypomniała lub Mycroft zasuwał na bieżni, to wtedy myślałam, że się popłacze-ze śmiechu :D

ocenił(a) serial na 10
Derry_Holmes

Mycroft na bieżni i oglądający swój brzuszek, urocze :D

ocenił(a) serial na 9
deathmaster

myślałam że umrę ze śmiechu xD

ocenił(a) serial na 10
ja1992

Mi się milutko zrobiło na mowie i na dedukcji o stanie Mary. :D

ocenił(a) serial na 10
ja1992

Boższ, zakończenie tego odcinka mnie zniszczyło. A filmweb znowu zamula, argh!

ocenił(a) serial na 10
Leran

Już lest lepiej chyba z zamulaniem;)

ocenił(a) serial na 10
czarna_mamba_9

Mi coraz bardziej mulu xD

ocenił(a) serial na 10
Leran

Eh jednak tak, było przez chwilke ok ale teraz znowu;/

ocenił(a) serial na 10
Leran

I wiemy, którego fandomu to wina ;)

ocenił(a) serial na 10
A_polonia

Z tym zamulaniem :P

ocenił(a) serial na 10
A_polonia

Uhuhu, że niby nasza? No co Ty XD

ocenił(a) serial na 10
Leran

Przeceniam nas? :P
Przecież okupacja internetu po tak długim czasie posuchy materiałowej jest całkiem naturalna xD

ocenił(a) serial na 10
A_polonia

Nie, nie przeceniasz. To jest nasza wina : P a za tydzień będzie jeszcze gorzej.

ocenił(a) serial na 7
Leran

Cały długi tydzień czekania. ;/

ocenił(a) serial na 10
Leran

Może nie. Może część pójdzie się pociąć ;)

ocenił(a) serial na 10
A_polonia

Tak. To jest bardzo możliwe. Obawiam się tylko, że mogę być w tej "części" :D

Leran

Mnie też zniszczyło i jestem pewna, że to zniszczenie nie jest nawet w siedmiu procentach tak mocne jak to które przyjdzie z kolejnym odcinkiem...

ocenił(a) serial na 10
HiddenStone

To właśnie jest w tym wszystkim najbardziej przerażające. teraz jest nam smutno, ale za tydzień może być rzeźnia.

ocenił(a) serial na 6
ja1992

Bez obrazy, ale coś często płaczesz .. ;) A mi tam odcinek średnio się podobał, ale mi zawsze drugie odcinki w Sherlocku niezbyt podpadały. Chociaż John i Sherlock napruci + ćwiczący Mycroft oglądający swój bebech faktycznie były zabawne. ;)

ocenił(a) serial na 6
Dijanna

Poczekam aż się pojawi odcinek na torrentach i zaraz sobie oglądne w przyzwoitej jakości. :> No i niestety dwa razy podczas emisji musiałam wybiec do łazienki na chwilkę - tak się kończy celebracja odcinka piwkiem. :(

Dijanna

Mi również średnio się podobał. Bardzo możliwe, że przez niezrozumienie części dialogów, choć ogólny sens rozumiałam. Na pewno zbyt dużo scen robionych dla fanów. Pierwszy odcinek był ok , pomógł odreagować fandomowi 2 lata czekania ,ale tu tyle Johnlockowych wstawek trochę mnie irytowało :/ Nieco się zawiodłam :(

ocenił(a) serial na 10
ja1992

Masakra z tym filmwebem! :/

Odcinek świetny, przemowa Sherlocka GENIALNA, John jak zawsze rewelacyjny, non stop mnie coś rozśmieszało, jak się nawalili...myślałam, że padne :D, ostatnia scena rozczulająca...:-)

ocenił(a) serial na 10
ja1992

Ja mam teraz mega doła po zakończeniu - jak Sherlock wychodzi z wesela w tym swoim płaszczu :( ...