PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 240 tys. ocen
8,5 10 1 240263
7,9 53 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Rat

ocenił(a) serial na 10

Ostatnio podczas wyjątkowo nudnej lekcji w szkole rozmyślałam na temat "szczura". Przyszło mi
do głowy czy przypadkiem nie jest tak, że to nie odnosi się do tego wielkiego szczura skądśtam, a
że jest to przydomek kogoś kto będzie ważny w tym odcinku. Tak jak było z Irene Adler i "women".
Co o tym myślicie?

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

Tragedia w Dolinie Boscombe chyba . A to będzie dopiero po ślubie Johna .
Wedding - Znak czterech a Bow to 'Jego ostatni ukłon' . Nie mogę się doczekać :)

ocenił(a) serial na 10
ewa0206

wątpię czy to chodzi o ostatni ukłon... no bo gdyby tak było, to oznaczałoby koniec... chyba nie zabiliby takiej kury...

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

te nazwy kojarzą mi się z tymi tytułami (angielskimi oczywiście) . Ale może wykorzystają coś z Jimem ?

ocenił(a) serial na 10
ewa0206

wszystkiego dowiemy się gdy zobaczymy... mnie najbardziej ciekawi jak wytłumaczą to że przeżył

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

te jestem bardzo ciekawa ale zdążyłam wysnuć już kilka teorii .. ;p

ocenił(a) serial na 10
ewa0206

ja teź

Czerwona96Orlica

Kilka miesięcy temu jeden z fanów wrzucił wstawkę z któregoś opowiadania Doyle'a. Okazało się, że wszystkie trzy słowa-klucze podane w związku z trzecim sezonem występują na jednej stronie. Oczywiście, być może te słowa istotnie coś znaczą (tym bardziej, że wiemy, iż rzeczywiście ma być ślub -> obrączki), jednak biorąc pod uwagę skłonność Gatissa i Moffata do regularnego trollingu... ; )

ocenił(a) serial na 10
wylczysko

Mam takie pytanko ;p . Widzę że lubisz Sherlocka , a aktualnie potrzebujemy nowego odtwórcy tej roli na twitterze . Czy chciała/chciał być podjąć się tego zadania ? :)

ocenił(a) serial na 10
wylczysko

Czemu mialyby nic nie znaczyc? Slowa do drugiego sezonu to the women, hound i fall... Ciekawe, ze i fall i bow sa slowami wieloznacznymi, houn mozna od razu naprowadzic na bascerville, a wedding na Mary... The women jest przydomkiem, wiec kto wie czy rat tez nie jest.

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

Spójrz że co znalazłam ;p : http://data.whicdn.com/images/61619863/large.jpg . Ślub John'ego boya xd

ocenił(a) serial na 10
ewa0206

Ja już dawno widziałam to zdjęcie, bo należę do grupy spojlerowej na fb :)

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

rzeczywiście , przypomniało mi się i postanowiłam się podzielić ;)

ocenił(a) serial na 10
ewa0206

:) hmm... a może szczura należy szukać w putym domu?

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

możliwe . w książce było przecież że jakiś gość chciał zabić Sherlocka a ten ustawił swoje popiersie które pani Hudson przesuwała ..

ocenił(a) serial na 10
ewa0206

Jeszcze nie doszłam do tego opowiadania :( na razie skończyłam dolinę trwogi

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

A ja przeczytałam wszystkie powieści i opowiadania już dawno . Miłego czytania :)

ocenił(a) serial na 10
ewa0206

Dzięki :) niestety następną część przeczytam dopiero w pzyszłym tygodniu

ocenił(a) serial na 10
Czerwona96Orlica

Ważne żebyś przeczytała :) .

ocenił(a) serial na 10
ewa0206

Zdecydowanie :)