PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 240 tys. ocen
8,5 10 1 240263
7,9 53 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Sauron z Bilbo Bagginsem rozwiązują zagadki kryminalne w XIX-wiecznym Londynie...

fabcio93

Jeśli już to smok Smaug a nie Sauron...

ocenił(a) serial na 9
grin_of_soul

Cumberbatch gra (a właściwie podkłada głos) zarówno Smauga, jak i Saurona.

fabcio93

Aaa, to wybacz, o tym to nie wiedziałam.

ocenił(a) serial na 10
fabcio93

Ja widziałam taki obrazek , co Sherlock pochyla się nad Bilbo Bagginsem i pyta : ,,To ty , Watsonie " ?

fabcio93

To Iron Man ze Sky Captainem buszują po XIX-wiecznym Londynie. Bilbo z Sauronem wybrali wiek XXI. I to dopiero jest zabawna sytuacja.

fabcio93

No niestety nie w XIX-wiecznym ;)

ocenił(a) serial na 9
Sebu_BGZ

Nie oglądałem ;) Dla mnie Sherlock to XIX wiek. Przepraszam za błąd.

ocenił(a) serial na 10
fabcio93

Jak już to Smaug, a nie Sauron.. :)

ocenił(a) serial na 9
Inkes

Ja prdl... Kolejna. A wystarczy przeczytać 2 pierwsze komentarze od góry jak już nie wiesz o czym mówisz.

fabcio93

Co stwierdził Fabcio, który w ogóle nie bardzo wie, o czym mówi... bo nie oglądał. Ale wyżyje się na innych, bo przecież gorąco.

ocenił(a) serial na 9
ACCb

No cóż, raz już wytłumaczyłem co i jak, więc wystarczy przeczytać poprzednie komentarze. Rozumiem, że dziewczyna mogła myśleć, że Smaug itd. (każdy może się pomylić) ale tutaj nie ma 1000 komentarzy jak w niektórych postach... A co do mojego błędu to się już ukorzyłem.

ocenił(a) serial na 10
fabcio93

Czego sie ciskasz chłopcze :) nie dojrzałam tych wczesniejszych komentarzy i tyle. relax...

fabcio93

Jeszcze by tylko brakowało, by w to wszystko wmieszał się Khan Noonien Singh... oh, wait...