PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237989
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

To już dziś!!! Czy wy też nie możecie się doczekac i odliczacie??;D

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
czarna_mamba_9

Ok, a pierwszy?

użytkownik usunięty
czarna_mamba_9

Dzięki.

ocenił(a) serial na 9

Odliczam odkąd wstałam i nie moge usieeziec :-)

ocenił(a) serial na 10
kapooha2

11 godzin jeszcze:D

Virbest

Hehe

użytkownik usunięty
ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Patrzę na zegarek… Odliczanie oficjalnie rozpoczęte. Mam już na stole wódkę czystą, zimną aż w rękę parzy!
Ale łeeeeee... ja chcę już! "Ludożerka chce cukierka!"

ocenił(a) serial na 10
Lexa17

U mnie czeka czekolada, chusteczki (jakbym się popłakała ze śmiechu:D) no i może się na lampę wina skuszę:D Dawac Sherla już!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Matko. Sherlock. To jest ktoś, kogo mogłabym oglądać codziennie. Naprawdę.
Po prostu musimy go kochać, nie ma innego wyjścia.

Keep Ya Head Up, bracia i siostry. Ku wolności, ku równouprawnieniu oglądania!!!!

ocenił(a) serial na 10
Lexa17

Dokładnie, dzień w dzień bez końca! I nie da się go nie kochac!!A oni serwują nam go w dawkach minimalnych:D Don't worry be Sherlockian! :D

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Coś mi się wydaje że za 10 lat ludzeie będą tak samo reagowali jak będą oglądać po raz 50000 ten sam odcinek

ocenił(a) serial na 10
kapooha2

Ja na pewno;D To jest już uzależnienie xD

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Cos mi sie wydaje ze za 10 tez bede ogladac z bananem na twarzy :D

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Ech, Sherlock... *wzdycham romantycznie* Gdy przemawia tym swoim głosem, nasze dusze krzyczą WIĘCEJ.

Chcesz troszkę życiodajnego napoju? Najlepszy na długie czekanie. Podam Ci przez monitor.

ocenił(a) serial na 10
Lexa17

Jak ja dobrze znam to wzdychanie... Nie mogę się nigdy opanowac jak Sherlocka widzę:D A jeszcze jak go słyszę... Lepiej nie mówic... Jasne, że proszę o napój xD

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Podpisuje się pod tym.

ocenił(a) serial na 10
kapooha2

Tak, on tak działa na fanki:D

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

A po obejrzeniu odcinka serca będą nam walić jak oszalałe jeszcze przez kolejne kilkanaście godzin.

Masz i ciesz podniebienie tym oto bimbrem domowej roboty, który odrzuci Twój umysł w kosmos i z powrotem.
Uwaga zgłoszenia alkoholowe nadal przyjmuję. Proszę o zachowanie kolejności i względnego spokoju.
Starczy dla wszystkich :D

ocenił(a) serial na 10
Lexa17

Ja pewnie nie zasnę, tak jak w środę... Muszę się przygotowac na kolejną nieprzespaną noc :D Dzięki za bimber, przyda się:D

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Będzie się działo. Już iskrzy od emocji! TEAM Sherlock górą!!!!

Polecam się na przyszłość.

ocenił(a) serial na 10
Lexa17

"Będzie, będzie zabawa... Będzie się działo... I znowu nocy będzie mało... Będzie głośno, będzie radośnie...":D

Ja słyszałam tu od kogoś coś że ma byc wieczór kawalerski Johna...Nie wiem na ile to prawda, ale jeśli serio coś takiego pokażą... PIJANY SHERLOCK... To poza moją wyobraźnią:P

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Chciałabym to zobaczyć

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Ja również słyszałam takie plotki. Oby to pokazali. Moją pierwszą reakcją będzie: TAAK! No bo jak może być ślub bez wieczora kawalerskiego? Jak? Pytam się.

Już niedługo będziemy patrzeć. Patrzeć i podziwiać. Ile emocji dostarcza jeden odcinek. Potem nie wiemy czy się wzruszyć, śmiać czy tulić monitor. Najlepiej wszystko jednocześnie.

ocenił(a) serial na 10
Lexa17

NIE MOŻE!!!!! Ja to chcę, chcę pijanego Sherlocka... Chyba, że pójdą jeszcze bardziej po bandzie i striptizerki załatwią... (np. Lestrade zrobi sobie żart z Sherlocka ;D) One wchodzą i reakcja naszego detektywa... W końcu twórcy tego serialu pokazali, że mają taką wyobraźnię, że widzowie muszą byc na wszystko przygotowani:P:P

Z emocjami u mnie tak samo... śmiech, płacz, strach, radośc i wkurzenie;D:D Wszystko na raz xD

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

A my w tym momencie tarzamy się ze śmiechu po podłodze, niemal do utraty tchu.
Oooo trzeba się zawczasu przygotowywać na wszelkie ewentualności. Mniejszy wtedy szok. Ale teraz można się spodziewać WSZYSTKIEGO co dobre, zabawne, niewyobrażalne, dziwaczne bądź niezwykłe.

ocenił(a) serial na 10
Lexa17

Ja bym konfrontacji Sherlock kontra striptizerki nie wytrzymała... Nie dotarłoby wtedy do mnie następne pół godziny serialu;D:D
No ja po Empty Hearse jestem przygotowana na wszystko... Chociaż jak zobaczę co twórcy wymyślli to pewnie i tak będę w mega szoku.... Ich nie da się przewidziec;D:D I masz rację, jedno jest pewne - będzie bardzo dobrze, zabawnie, niewyobrażalnie, dziwacznie i niezwykle. I za to kocham Sherlocka:D

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Forum by wybuchło przez tą niezwykłą scenę, wszystkie dostępne serwery by się zapchały a o widzach już nie wspominając.

Cieszę się, że powstał tego typu serial. Wyjątkowi bohaterowie, niezapomniane dialogi, duża dawka różnorakich emocji oraz niesamowita muzyka. Moja lista powodów za co kocham ‘’Sherlocka’’ szybko się nie kończy.

ocenił(a) serial na 10
Lexa17

I to aktorstwo - szczególnie Ben, Gatiss jako Mycroft no i Andrew Scott którego uwielbiam za Moriarty'ego:D Muzyka cudna, wczoraj piosenkę z pamiętnej już sceny ujawnienia się przed Johnem w restauracji sluchałam cały dzień;D A dialogi biją wszystke seriale!

Forum i tak dziś na pewno wybuchnie:D:D I widzowie też;)

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Obsada serialu, ich gra aktorska - widać, że wszyscy między sobą się świetnie dogadują i współpracują. Nasi kochani ulubieńcy. Rzadko się widzi takich aktorów, którzy potrafią grać swoją rolę nadając jej życie, a nie odwrotnie.

A pewnie, że tak. Trzeba będzie się schować przed odłamkami i ognistym podmuchem:D

ocenił(a) serial na 10
Lexa17

No bo tam chyba wszyscy to jedna wielka rodzina, z tego co wiem:) Obsada marzenie po prostu, cud, miód i orzeszki;):) To co Ben robi z Sherlockiem... mistrzostowo;)

Hahah aż boję się o moje szyby w pokoju:) nawiasem mówiąc Shelrock w tej scenie dosłownie powalił mnie na kolana... I te jego włosy wtedy ;D

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Uwielbiam ''Sherlockowy'' koktajl humoru, dramatu i kryminału, taki trochę gorzko-słodki wydźwięk niektórych scen/odcinków. Coś pięknego.

Sexy hair is SEXY!!!

ocenił(a) serial na 10
Lexa17

So damn hot sexy...

Za ten koktajl należy się Gatissowi i Moffatowi pomnik:D:D A ja myślałam przed obejrzeniem że to zwykły dobry kryminał o detektywie...

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Jest to jeden z niewielu seriali, w którym kocham bohaterów, ślinię się jak się pojawiają niektórzy (ale cicho, nikomu nie mów).

Może się niedługo doczekają. Bo w fanach Sherlocka siła!
A tu takie pozytywne zaskoczenie. Ujrzeliśmy doskonałą mieszankę.

ocenił(a) serial na 10
Lexa17

Hihi Ja też, szczególnie Sherlocka:P (ale też cicho:P)

Racja, w słowniku pod definicją pojęcia doskonałośc powinno byc napisane: Patrz - Sherlock :D:D Pomnik nieunikniony, nawet dołożę się;)
Zaskoczenie mega pozytywne:)

ocenił(a) serial na 10
czarna_mamba_9

Mogę wiedzieć co to za muzyka? Też chętnie posłucham ;)

ocenił(a) serial na 10
czarna_mamba_9

Dzięki wielkie

ocenił(a) serial na 10
czarna_mamba_9

Tu jakby co jakieś nowe zdjecia ze ślubu. Yep;)
http://bbcone.tumblr.com/post/72255551044/four-exclusive-new-pictures-from-the-w edding

czarna_mamba_9

Czy Sherlock na tym jednym zdjęciu PŁACZE??

http://25.media.tumblr.com/276de35ec78a1de7d5b0249ac33490e2/tumblr_mywlesowXO1qm cif3o1_r3_500.png

ocenił(a) serial na 10
ja1992

Tak... a popatrz na to co dalej koleżanka mandyS wysłala