To już dziś!!! Czy wy też nie możecie się doczekac i odliczacie??;D
Racja, filmon jest bardzo dobry, oglądałam 1 odcinek i jestem zadowolona;D Też takiego Sherlocka uwielbiam:D
Ha, Sherlock zmuszony do zachowywania się jak człowiek - Sherlock zły:D:D I to we fraku, o nieszczęście;D To będzie cudne;D I ta mowaaaaaaaa, bo jakąś ma wygłosic:D
Też oglądałam pierwszy odcinek na filmonie, potwierdzam, że jest bardzo spoko!
Niecałe 8 godzin!!
Zdecydowanie nie mogę się doczekać, nosi mnie już od środy.... Piosenka "Donde estas Yolanda" gra mi w uszach cały czas. Na YouTube w komentarzach pod tym utworkiem widać ślady fandomu. Tradycyjnie tak jak każdy odcinek będę oglądać po kilka razy, pierwszy raz na ogarnięcie emocji, a potem na pełne ogarnięcie fabuły. Co do wieczoru kawalerskiego to faktycznie legenda głosi że się takowy odbędzie.
Najgorsze jest to, że pomimo mojej euforii, coś w środku mówi mi, że to już drugi odcinek z trzech. Zostanie tylko jeden... :(
Na jednej stronce ktoś (kto podobno już oglądał serię) w jednym z haseł wspomniał że w/po "His last vow" wszyscy umrzemy...
Ja też odcinek oglądam parę razy, a potem jeszcze ulubione momenty;D:D:D Oby ta legenda z kawalerskim się sprawdziła:D:D
Niestety, drugi z trzech;/ A co do His Last Vow... Wieści o nim są takie straszne, że się go autentycznie boję...
Dzieńdoberek. :) Dzisiaj Sherlock również o 22? W sumie wciąż się zastanawiam, czy skorzystać z livestream'a, ostatnio gawiedź od 15 opanowała czata i zaśmiecała ekran pytaniami gdzie jest Sherlock. O 22 zrobili taką burdę, że stream co chwila mi się zacinał, a już apogeum gniewu osiągnełam jak wyłączył mi się akurat na scenie, w której Sherlock objawia się Johnowi w restauracji. A należałam do osob, które przez te dwa lata właśnie na tą scenę najbardziej czekały, więc myślałam, że wyrzucę lapka za okno. ;D
O 21:30 tym razem:) Na filmonie się nie zacina (przynajmniej mi) ;) UU, to Ci współczuje..
A mi się zacina jak cholera :P Gdzie mogę obejrzeć jeszcze? Będzie nowy odcinek na ekino albo na podobnej stronie?
Dobra, mam dziwnę teorię (kolejną:D) Ktoś mi mówił, że nowy chłopak Molly może byc tym snajperem (co znając jej szczęście do zakochiwania się w socjopatach nie jest takie dziwne...) Jeśli by to się sprawdziło, to może to w His Last Vow nieźle namieszac.... Może Molly zginie? Albo Greg lub pani Hudson...?
Też tak z początku myślałam i nawet porównywałam zdjęcia niedoszłego strzelca Johna i Toma ..hmm i sama już nie wiem. Ale za to mam teorię, że Tom tak naprawdę może być spokrewniony z lordem Moranem, to by nieźle namieszało. Weź mi nawet nie mów, że ktoś z tych osób co wymieniłaś zginie D: na samą myśl mi się robi smutno..
Ja już słyszałam tyle ostrzeżeń przed tym 3 odcinkiem że spodziewam się wszystkiego... ta teoria z pokrewieństwa tez jest możliwa, bo on wg mnie jest na 100% podejrzany... no i Molly ma pecha do facetów, więc...
Molly rzeczywiście ciągnie do takich facetów, co się z którymś zaczyna spotyka to okazuje się psychopata, jej sympatia Sherlock też nie jest zrównoważony, taki już dziewczyna ma gust. Poza tym gdzie na pracuje? W dosyć specyficznym miejscu, z trupami cały dzień siedzi
To jest chyba jakieś nowe zdjęcie..wybaczcie jeśli już ktoś to wstawił wcześniej https ://scontent-a-ams. xx. fbcdn. net/hphotos-ash3/t1/1501738_278135925644220_1977440428_n. jpg
Ja też nie... To niemożliwe, a jednak... Widac ma coraz więcej ludzkich uczuc...Coraz bardziej nie moge się tego odcinka doczekac:D Wdac że pójdą po bandzie;)
Ja mam już zapas chusteczek przygotowany... podobno ma byc wieczór kawalerski, takie slyszałam teorie... wiec będzie śmiech i płacz...
O tak, to by było słodkie:D w końcu... kurcze, oni się chyba nigdy jeszcze nie przytulili....
To ja już nie wiem... Nie zgadzam się na to, żeby to byl fotomontaż chcę to w odcinku!!!
Na jednym ze zdjęc ma mokre oczy.. wątpie czy jest przerobione.. Potrzeba by było naprawdę dobrego informatyka..
Em, ja umiem coś takiego zrobić w photoshopie :D
Mokre oczy może i faktycznie ma (chyba że kwestia światła), ale na żadnym z oryginalnych zdjęć, które wyszły nie pociekły mu łzy, niestety =/
Mi by pasowało :D
Ja akurat uważam, że to, że nie pokazali jednej, konkretnej, rzeczywistej wersji był świetnym pomysłem. I mam nadzieję, że nie pokażą :D
Ja w sumie bym chciała poznac tą wersje, ale nie jest to najbradziej nurtująca mnie sprawa... Bo o wiele bardziej na przyklad sie zastanawiam co oni nam dowalą w 3 odcinku....
A to nie jest jakiś fotomontaż? Widać, że Sherlock ma emocje,ale chyba nie aż tak dużo.
Też bym tak zrobiła, piękne jest. W ogóle Benny jako jedyny aktor według mnie potrafi tak ładnie grać emocjami :3 nie jednak sobie tego zdjęcia nie powieszę, jakoś smutno mi się robi jak na nie patrzę, co bym weszła do pokoju to w płacz nagle.
A nawet nie wiem czy to fotomontaż, raczej nie wygląda, Przekonamy się dzisiaj :)
http://25.media.tumblr.com/276de35ec78a1de7d5b0249ac33490e2/tumblr_mywlesowXO1qm cif3o1_r3_500.png
Tutaj też ma łzy w oczach..
Tamto to akurat fotomontaż, przykro mi :(
Dziewczyna na tumblrze, którą obserwuję jest autorką tego fotomontażu :)
No beskitu. Ja prawie się rozpłakałam dopóki nie przeczytałam, że to fotomanip xD