PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237989
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

To już dziś!!! Czy wy też nie możecie się doczekac i odliczacie??;D

ocenił(a) serial na 10
katniss_

Racja, filmon jest bardzo dobry, oglądałam 1 odcinek i jestem zadowolona;D Też takiego Sherlocka uwielbiam:D
Ha, Sherlock zmuszony do zachowywania się jak człowiek - Sherlock zły:D:D I to we fraku, o nieszczęście;D To będzie cudne;D I ta mowaaaaaaaa, bo jakąś ma wygłosic:D

ocenił(a) serial na 1
czarna_mamba_9

Też oglądałam pierwszy odcinek na filmonie, potwierdzam, że jest bardzo spoko!
Niecałe 8 godzin!!

ocenił(a) serial na 10
HungerGamer

Yuhuuu coraz bliżej:D

czarna_mamba_9

Zdecydowanie nie mogę się doczekać, nosi mnie już od środy.... Piosenka "Donde estas Yolanda" gra mi w uszach cały czas. Na YouTube w komentarzach pod tym utworkiem widać ślady fandomu. Tradycyjnie tak jak każdy odcinek będę oglądać po kilka razy, pierwszy raz na ogarnięcie emocji, a potem na pełne ogarnięcie fabuły. Co do wieczoru kawalerskiego to faktycznie legenda głosi że się takowy odbędzie.

Najgorsze jest to, że pomimo mojej euforii, coś w środku mówi mi, że to już drugi odcinek z trzech. Zostanie tylko jeden... :(
Na jednej stronce ktoś (kto podobno już oglądał serię) w jednym z haseł wspomniał że w/po "His last vow" wszyscy umrzemy...

ocenił(a) serial na 10
Kei_Kei

Ja też odcinek oglądam parę razy, a potem jeszcze ulubione momenty;D:D:D Oby ta legenda z kawalerskim się sprawdziła:D:D

Niestety, drugi z trzech;/ A co do His Last Vow... Wieści o nim są takie straszne, że się go autentycznie boję...

ocenił(a) serial na 6
czarna_mamba_9

Dzieńdoberek. :) Dzisiaj Sherlock również o 22? W sumie wciąż się zastanawiam, czy skorzystać z livestream'a, ostatnio gawiedź od 15 opanowała czata i zaśmiecała ekran pytaniami gdzie jest Sherlock. O 22 zrobili taką burdę, że stream co chwila mi się zacinał, a już apogeum gniewu osiągnełam jak wyłączył mi się akurat na scenie, w której Sherlock objawia się Johnowi w restauracji. A należałam do osob, które przez te dwa lata właśnie na tą scenę najbardziej czekały, więc myślałam, że wyrzucę lapka za okno. ;D

ocenił(a) serial na 10
Dijanna

O 21:30 tym razem:) Na filmonie się nie zacina (przynajmniej mi) ;) UU, to Ci współczuje..

ocenił(a) serial na 7
Dijanna

http://www.filmon.com/tv/bbc-one
Też polecam. W ogóle się nie zacina :3

ocenił(a) serial na 10
mala_larwa

A mi się zacina jak cholera :P Gdzie mogę obejrzeć jeszcze? Będzie nowy odcinek na ekino albo na podobnej stronie?

ocenił(a) serial na 10
czarna_mamba_9

Dobra, mam dziwnę teorię (kolejną:D) Ktoś mi mówił, że nowy chłopak Molly może byc tym snajperem (co znając jej szczęście do zakochiwania się w socjopatach nie jest takie dziwne...) Jeśli by to się sprawdziło, to może to w His Last Vow nieźle namieszac.... Może Molly zginie? Albo Greg lub pani Hudson...?

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Też tak z początku myślałam i nawet porównywałam zdjęcia niedoszłego strzelca Johna i Toma ..hmm i sama już nie wiem. Ale za to mam teorię, że Tom tak naprawdę może być spokrewniony z lordem Moranem, to by nieźle namieszało. Weź mi nawet nie mów, że ktoś z tych osób co wymieniłaś zginie D: na samą myśl mi się robi smutno..

ocenił(a) serial na 10
mandyS

Ja już słyszałam tyle ostrzeżeń przed tym 3 odcinkiem że spodziewam się wszystkiego... ta teoria z pokrewieństwa tez jest możliwa, bo on wg mnie jest na 100% podejrzany... no i Molly ma pecha do facetów, więc...

ocenił(a) serial na 10
czarna_mamba_9

Molly rzeczywiście ciągnie do takich facetów, co się z którymś zaczyna spotyka to okazuje się psychopata, jej sympatia Sherlock też nie jest zrównoważony, taki już dziewczyna ma gust. Poza tym gdzie na pracuje? W dosyć specyficznym miejscu, z trupami cały dzień siedzi

ocenił(a) serial na 10
kasiaaaa

Sama mówiła że taki jest jej typ;D

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

To jest chyba jakieś nowe zdjęcie..wybaczcie jeśli już ktoś to wstawił wcześniej https ://scontent-a-ams. xx. fbcdn. net/hphotos-ash3/t1/1501738_278135925644220_1977440428_n. jpg

ocenił(a) serial na 10
mandyS

Jeziuuuuuuuuuuuuuuu <3

ocenił(a) serial na 9
czarna_mamba_9

Aż nie mogę uwieżyć żeby Sherlock tak na serio się rozkleił :D

ocenił(a) serial na 10
mandyS

Ja też nie... To niemożliwe, a jednak... Widac ma coraz więcej ludzkich uczuc...Coraz bardziej nie moge się tego odcinka doczekac:D Wdac że pójdą po bandzie;)

czarna_mamba_9

O boże!!!!!!!!!
Nie wierzą w to co widzę..
To będzie mój ulubiony odcinek!!!!

ocenił(a) serial na 10
ja1992

Ja jak na razie jestem w szoku i gapie sie na to zdjęcie;D

czarna_mamba_9

Na serio poszły mi łzy z oczu...........
Co oni z nami robią...

ocenił(a) serial na 10
ja1992

Ja mam już zapas chusteczek przygotowany... podobno ma byc wieczór kawalerski, takie slyszałam teorie... wiec będzie śmiech i płacz...

czarna_mamba_9

Może w tym odcinku się przytula...:D
Życzyłabym tego sobie..

ocenił(a) serial na 10
ja1992

O tak, to by było słodkie:D w końcu... kurcze, oni się chyba nigdy jeszcze nie przytulili....

ocenił(a) serial na 1
czarna_mamba_9

NIE NIE NIE, TO JEST MANIP! TO ZDJĘCIE JEST PRZEROBIONE! FOTOMONTAŻ!

ocenił(a) serial na 10
HungerGamer

To ja już nie wiem... Nie zgadzam się na to, żeby to byl fotomontaż chcę to w odcinku!!!

HungerGamer

Na jednym ze zdjęc ma mokre oczy.. wątpie czy jest przerobione.. Potrzeba by było naprawdę dobrego informatyka..

ocenił(a) serial na 1
ja1992

Em, ja umiem coś takiego zrobić w photoshopie :D
Mokre oczy może i faktycznie ma (chyba że kwestia światła), ale na żadnym z oryginalnych zdjęć, które wyszły nie pociekły mu łzy, niestety =/

HungerGamer

może nie chcą nam psuć niespodzianki:D

ocenił(a) serial na 1
ja1992

Może, nigdy nic nie wiadomo z tymi naszymi kochanymi twórcami >.<

HungerGamer

Taaaa... kochanymi..:D

ocenił(a) serial na 10
ja1992

No przecież bardzo ich kochamy, nie??;D

czarna_mamba_9

Powiem to oficjalnie jak zobacze jak Sherlock przeżył..Tą prawdziwą wersję..

ocenił(a) serial na 10
ja1992

Ja coś czuję, że pokażą te 13 wersji i wybierzcie sobie...

ocenił(a) serial na 1
czarna_mamba_9

Mi by pasowało :D
Ja akurat uważam, że to, że nie pokazali jednej, konkretnej, rzeczywistej wersji był świetnym pomysłem. I mam nadzieję, że nie pokażą :D

ocenił(a) serial na 10
HungerGamer

Ja w sumie bym chciała poznac tą wersje, ale nie jest to najbradziej nurtująca mnie sprawa... Bo o wiele bardziej na przyklad sie zastanawiam co oni nam dowalą w 3 odcinku....

mandyS

Kocham to zdjęcie.. Wydrukuje je sobie i powiesze jako plakat..

ocenił(a) serial na 10
mandyS

A to nie jest jakiś fotomontaż? Widać, że Sherlock ma emocje,ale chyba nie aż tak dużo.

ocenił(a) serial na 9
lkulka

Też bym tak zrobiła, piękne jest. W ogóle Benny jako jedyny aktor według mnie potrafi tak ładnie grać emocjami :3 nie jednak sobie tego zdjęcia nie powieszę, jakoś smutno mi się robi jak na nie patrzę, co bym weszła do pokoju to w płacz nagle.
A nawet nie wiem czy to fotomontaż, raczej nie wygląda, Przekonamy się dzisiaj :)

lkulka

http://25.media.tumblr.com/276de35ec78a1de7d5b0249ac33490e2/tumblr_mywlesowXO1qm cif3o1_r3_500.png

Tutaj też ma łzy w oczach..

ocenił(a) serial na 9
ja1992

dzizas D: co wy ze mną robicie <idzie po chusteczki>

ocenił(a) serial na 10
mandyS

Ja już mam obok:P

mandyS

Ja już becze od 10 minut i raczej nie przestane... Co dopiero będzie po odcinku..

ocenił(a) serial na 10
lkulka

Na pewno nie fotomontaż :D

ocenił(a) serial na 1
czarna_mamba_9

Tamto to akurat fotomontaż, przykro mi :(
Dziewczyna na tumblrze, którą obserwuję jest autorką tego fotomontażu :)

ocenił(a) serial na 10
HungerGamer

I wszystko jasne.

HungerGamer

Głupie żarty..:D

ocenił(a) serial na 1
ja1992

No beskitu. Ja prawie się rozpłakałam dopóki nie przeczytałam, że to fotomanip xD

ocenił(a) serial na 10
HungerGamer

Ludzie są bez serca!!!!

ocenił(a) serial na 10
czarna_mamba_9

Cholera, no! A miałam obejrzeć to dopiero jutro. Dzisiaj jestem trochę zajęta i pomyślałam sobie, że nic się nie stanie jak jutro na spokojnie to przerobię... A potem weszłam na forum i to był mój największy błąd bo atmosfera już mi się udziela :P