PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237938
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

by było więcej odcinków w serii.

ocenił(a) serial na 10
Uknek

To nic nie da. Twórcy nawet już się przyzwyczaili do 3-odcinkowych sezonów. A zresztą według mnie lepiej poczekać na 3 świetne odcinki, które trwają po 1,5h niż 20 odcinków, które niekoniecznie mogłyby tak pozytywnie wpływać na widzów.
Niektóre seriale brytyjskie już tak mają, że wychodzi mniej odcinków, ale za to każdy odcinek jest dłuższy i trwa prawie jak jeden film.

ocenił(a) serial na 8
Miss_Catherine

Najlepszy serial jaki kiedykolwiek oglądałem.

ocenił(a) serial na 8
Miss_Catherine

Popieram

Miss_Catherine

Ja też uważam, że lepsze są trzy odcinki, ale za to dłuższe i na wysokim poziomie.
A żeby można było umilić sobie to długie oczekiwanie na kolejny sezon, można co jakiś czas robić maratony dotychczasowych odcinków. Tak z raz na miesiąc :P. Jeszcze mi się nie znudziły :).

ocenił(a) serial na 10
Tibby11

Dobry pomysł, też tak zrobie :D

ocenił(a) serial na 10
margrete

jasne, że dobry pomysł. sherlock to taki serial, który można sobie odświeżać wielokrotnie i wciąż znajdywać coś co nas zaskoczy, lub rozbawi i umili nudne popołudnia.

ocenił(a) serial na 10
Lostara

To w zasadzie kilka filmów, jak już sie raz zobaczy nie trzeba nawet oglądać w kolejności. Na pewno to umili oczekiwanie na 3 sezon. Chyba jeszcze nie jest znana dokładna data, tylko 'wczesny 2013'?

ocenił(a) serial na 10
margrete

pryzkro mi margrete, ale seria 3 wyjdzie raczej w połowie 2013. na początku 2013 dopiero zaczną nagrywać. tak sobie dzisiaj pomyślałam, że jednak to pół roku już za nami.

ocenił(a) serial na 10
Lostara

czyli praktycznie rok czekania :/ nieciekawie, ale cóż począć. Oby trzecia nie była ostatnią

ocenił(a) serial na 9
margrete

Dokładnie oby nie ostatnia, taki świetny serial !

sandrasakaszfil

Szkoda, że w tym roku nie kręcą. Tęsknię za nowymi odcinkami ; /
Ale może przynajmniej się Brytyjczyki postarają ;D