PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 238090
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Zakochałam się!

ocenił(a) serial na 10

Sherlock to najgenialniejszy serial jaki w życiu widziałam pokonuje nawet Breaking Bad. Kocham kocham kocham!

ocenił(a) serial na 8
Czestus

witamy kolejną Sherlockian <3

ocenił(a) serial na 10
Czestus

To i ja chciałabym dołączyć swój skromny głos:)
Zaczęłam swoją przygodę z Sherlockiem dopiero kilka dni temu( żałuję, że nie zabrałam się za niego wcześniej, tyle zmarnowanego czasu, ale w końcu przyszła na niego pora) i wpadłam natychmiast, po uszy, a nawet po czubek głowy. Tak właściwie to już utonęłam i wyciąganie mnie z tego nie ma sensu :-)
Doskonały scenariusz, świetni aktorzy, genialna chemia między nimi, wyraziste osobowości i wychodzi taka perełka jak Sherlock.

ocenił(a) serial na 10
Pani_Zima_1989

Im więcej osób, tym większe wsparcie w oczekiwaniu na sezon 4 :)

ocenił(a) serial na 10
Pani_Zima_1989

Zaczęłam oglądać Sherlocka w poniedziałek. Pamiętam, że 2 lata temu miałam zabrać się za oglądanie, włączyłam nawet odc 1 ale po 2 minutach stwierdziłam, że nudny i za długie są odcinki więc zrezygnowałam. Dziś się cieszę że odczekałam te dwa lata, bo teraz jako osoba dojrzalsza mogłam w pełni docenić ten niezwykły serial ;)

ocenił(a) serial na 10
Czestus

Cóż, ja jestem zawsze bardzo sceptycznie nastawiona do tego, czym ludzie się zachwycają. Zwykle na przekór staram się wyszukiwać przeciwne argumenty, ale w przypadku Sherlocka nie miałam żadnej szansy być na nie. To było zwycięstwo absolutne. Sherlock wygrał wojnę zanim się zaczęła:) Ale w końcu to Sherlock Holmes - na pewno to przewidział i zastawił na mnie pułapkę. Zawsze o krok przed przeciwnikiem.

Pani_Zima_1989

O jak się cieszę, że jest coraz więcej fanów mojego ukochanego serialu :) Też uważam, że jest po prostu rewelacyjny! Chyba nie doczekam się na 4 sezon :(

ocenił(a) serial na 10
Czestus

Łojejku. Znam to uczucie.
Też jestem do krwi zakochana w Sherlocku.
Szczególnie w Irene Adler
O czym napisałam artykuł na portalu Strona Tytułowa.
Sherlocked forever.

ocenił(a) serial na 9
Czestus

Ciężko porównywać BB do Sherlocka, bo to dwa zupełnie różne seriale, chociaż obydwa genialne. ;)

ocenił(a) serial na 10
Mery_98

To prawda, bardziej mi chodziło o to że pokonuje w moim osobistym rankingu seriali ;)

ocenił(a) serial na 10
Czestus

No ja mam tak samo:) Jak obejrzałam BB, to myślałam, że to najlepszy serial ever:D Ale zaczęłam z 2 miesiące temu oglądać Sherlocka i przepadłam:D I też: kocham, kocham, kocham!!! A najbardziej Jima i Sherlocka xDDDD Postacie, dialogi, scenariusz, gra aktorska - genialne!
A na 3 sezon nie czekałam długo, i nie wiem jak ten niecały rok wytrzymam :(

ocenił(a) serial na 10
czarna_mamba_9

Dokładnie ;))

ocenił(a) serial na 10
Czestus

Też dopiero niedawno zaczęłam oglądać ten serial i także się zakochałam :). W zasadzie to wpadłam w kompletną manię. Kupiłam dvd, plakat, założyłam osobnego bloga na tumbrze, znalazłam fanów na twitterze i codziennie oglądam na YT filmiki z Sherlocka. To jeden z tych seriali, którym nie można zbyt wiele zarzucić. Wszystko jest świetnie dopracowane - gra aktorska, fabuła, muzyka, zwroty akcji i cliffhangery. Są może dwa minusy - mała liczba odcinków i czas czekania na kolejną serię, ale na szczęście możliwe, że ta przerwa będzie krótsza niż ostatnio ;).