Sherlock

2010 - 2017
8,5 243 tys. ocen
8,5 10 1 243323
8,0 39 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

warto zacząć oglądać ten serial? Bardzo lubię Benedicta Cumberbatcha. Widziałam go w wielu
filmach i rewelacyjnym mini serialu pt. 'Koniec defilady'. Napiszcie, czy 'sherlock' jest rzeczywiście
taki dobry. Czy On jest podobny do sherlocka z robertem downeyem jr? Czy warto obejrzeć pierwszy
odcinek?

Nouvelle

Oczywiście że warto.
Ten Sherlock na szczęście nie jest podobny do tego z Downey JR.
Naprawdę warto obejrzeć cały serial, bo jest niesamowity.

ocenił(a) serial na 5
Nouvelle

Obejrzec trzeba. Choćby po to, by wyrobić sobie opinie na temat filmu. Jestem przy drugim odcinku i jak dla mnie ".... nie urywa".
Ma bazować na oryginale, czyli ekscentrycznym wszystko widzącym detektywie. A jest połączeniem CSI i Mentalisty.
Do Sherlocka z Downeyem dożo mu brakuje

treborek

A mam jeszcze pytanie. Otóż jutro będzie trzeci odcinek. Którego sezonu?

ocenił(a) serial na 10
Nouvelle

Jutro na dwójce jest trzeci odcinek 1 sezonu.

ocenił(a) serial na 10
hieronima_95

i powtórka w poniedziałek w nocy (0.50)

hieronima_95

Dzięki za pomoc! :)

Nouvelle

Nie zastanawiaj się. Jeśli lubisz aktorstwo Cumberbatcha, to nie możesz przegapić jednej z najciekawszych jego ról. I najważniejszej, jeśli chodzi o karierę.
A jeśli podoba Ci się jego kreacja w "Końcu defilady", to pomyśl, że i rola Tetjensa, i Sherlocka, zostały napisane pod Benedicta. I że zdjęcia do "Parade's End" zaczął tuż po nakręceniu drugiej serii "Sherlocka". I kiedy porównasz obie kreacje, uświadomisz sobie, jakiego formatu jest to aktor...

ACCb

Po twojej wypowiedzi jestem pewna, że obejrzę dziś wieczorem pierwszy odcinek Sherlocka ^^