PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 238162
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

Nie mogłam przestać się śmiać kiedy Sherlock powiedział że dla rozrywki czasami wymyśla
sposoby na zabicie przyjaciół.... Ale najlepszą minę miał kiedy powiedział o Mycrofcie..:)

ja1992

Ja się najbardziej śmiałam z min SH i Johna jak byli pijani :)

ocenił(a) serial na 9
tearsoflove

Dokładnie :D
albo jak Sherlock zasnął na podłodze szukając śladów ;)

Vamp_97

Wypięty tyłek haha :D

ocenił(a) serial na 9
ja1992

A mnie najbardziej rozbawiło, jak SH poszedł do Molly, żeby ustaliła naukowo ile mogą wypić, żeby się dobrze bawić i nie mieć kaca. Wszystko miał zaplanowane, każdy szczegół, nawet to, kiedy John będzie potrzebował do kibelka. Wszystko popsuł John dolewając do piwa mocniejszy alkohol. I tu przezabawna scena, jak obaj panowie leżą na schodach, wychodzi pani Hudson i na pytanie która godzina odpowiada: Przecież nie było was tylko 2 godziny. Na co SH i JW "zrywają" się ze schodów (pewnie myśleli, że pili całą noc i stąd to padnięcie). Popatrzcie na ich ruchy i miny - mistrzostwo świata....

ocenił(a) serial na 9
malgorka

Haha, a jak Greg przyszedł ich odebrać z więzienia:
- możesz ciszej?
-Nie bardzo!!!!
:D

ocenił(a) serial na 10
ja1992

dla mnie wieczór podtrzymuje więc to co zostało już napisane bije na głowę jeśli chodzi o sceny zabawne, angielskie poczucie humoru tak bardzo niedoceniane no i kunszt aktorów, którzy prócz tego, że grają to sami się świetnie bawią, czasem się zastanawiam na ile teksty są pierwotne wymyślone przez scenarzystów a na ile są zmieniane przez aktórów lub osób współpracujących podczas kręcęnia ujęcia.
Doprecyzowana scena gdy już mocno podchmieleni SH i JW siedzą na fotelach w domu i grają w 20 pytań :)
- John oczywiście nie zmienił osoby dla SH, jest nim nieustająco
- Sherlock i wzięcie postaci z gazety - Madonna
cali oni
no i tekst...
- czy jestem piękną kobietą?
- wyjmę tu takie coś.... (kiedy poszli do mieszkania mężczyzny )
- ja jestem postacią znaną itp... (kiedy po 2 godzinach leżeli na schodach
ogólnie odcinek bardzo fajnie nakręcony ale prócz zabawnych scen ma wiele drugiego dna i to jest w tym serialu genialne!

ocenił(a) serial na 10
sun_luna

no cóż zresztą od pierwszej sceny odcinek jest rewelacyjny :)

ocenił(a) serial na 10
sun_luna

aaaa no i pytanie
- musisz włożyć strój
- dlaczego?
- nie wiem dorośli tak chcą
- dlaczego?
- nie wiem spytaj jakiegoś :)
można by pewnie cały odcinek tu wkleić ...
koniec zatem z mojej strony