Sherlock

2010 - 2017
8,5 243 tys. ocen
8,5 10 1 243323
8,0 39 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock

spoiler spoiler spoiler Plan Moriartiego aby pogrążyć sherlocka był doskonały w każdym calu.Od zmiany jego historii po zrzucenie na niego policji ale na dachu mimo tego wszystkiego zabija się.I tu mam pytanie jak myślicie Jim naprawdę się zabił czy była to zwykła mistyfikacja.W tak doskonałym planie raczej przewidział to że Sherlock nie skoczy od razu tylko spróbuje coś wykombinować.

ocenił(a) serial na 10
szczep551

Właśnie...
Ja podejrzewam, że Jim żyje. Jest trochę nieścisłości. Przede wszystkim, Jim musiał wiedzieć, że Sherlock tak od razu się nie podda.
A po drugie GDZIE JEST CIAŁO???
Po "samobójstwie" Sherlocka pokazują te tytuły gazet, że Holmes się zabił itd. A nic tam nie piszą o tym, że na dachu z którego skoczył znaleziono ciało Brooka, albo chociaż ślady krwi. Cokolwiek. Tyle to by i Anderson znalazł... :D
Coś tu nie gra.

ocenił(a) serial na 8
Letrin

Ja w ogole jestem ciekawy jak wyjasnia przezycie Sherlocka. W drugiej czesci kinowej wydanej niedawno, upozorowanie smierci jest chociaz troche prawdopodobne, w koncu nie znaleziono ciala, ale tutaj? Spadl z dachu, wszyscy to widzieli, nie ma mozliwosci oszustwa. I co z calym planem (jakis plan zapewne jest) ma wspolnego Molly?

ocenił(a) serial na 10
Joopiter

Molly... W jakiś sposób sfałszowała papiery z "sekcji"? Coś w tym stylu:)
Niby Sherlock skoczył z dachu, ale Watsona tuż po upadku do niego nie dopuścili. Wpierw ktoś go potrącił, potem nie dali mu tak naprawdę podejść do niego. Może to była jakaś grupa zorganizowana przez Molly? To akurat nie mój pomysł, ale w sumie ciekawy:)

ocenił(a) serial na 9
Joopiter

jest tu już taki temat i pojawiają się w nim miliony możliwosci spisanych przez innych użytkowników. przyjemnie się czyta... i ja już wiem, co jest najbardziej prawdopodobne :)

ocenił(a) serial na 8
szczep551

wszystko pewnie się wyjaśni w nowym sezonie... wszelkie spekulacje mają drugorzędne znaczenie, Moriarty jak i Sherlock nie mogli popełnić samobójstwa - to przecież oczywiste! ciekawi mnie jak to wszystko się rozwiąże, szkoda mi tylko Watsona, bo on najbardziej na tym wszyskim ucierpiał, ja na jego miejscu nie wybaczyłabym Sherlockowi...

ocenił(a) serial na 8
szczep551

cały czas mam nadzieję, choć bardzo nikłą, że Moriarty jeszcze się pojawi. Najlepsza postać i najwspanialszy geniusz zła:3