PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 237963
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock
ocenił(a) serial na 10
Boleslaw123

Nie ma to jak bogata wypowiedź. To nagromadzenie argumentów, przymiotników, ogrom przysłówków. Przytłoczyłeś mnie.

ocenił(a) serial na 10
rose_16

właśnie, nie rozumiem jak można coś oceniać bez uzasadnienia

ocenił(a) serial na 10
skima

Ja tez nie... Po co sie wgl chwali jaka dal ocene??

skima

Widocznie to się rozumie samo przez się - serial jest słaby I JUZ! Albo: jest słaby bo jest słaby, koniec argumentu.

ocenił(a) serial na 10
CountessGemini

nie.
Może być dobry bo np.: aktorzy świetnie odgrywają swoje role, charakter Sherlocka jest dobrze dobrany, muzyka jaka występuje w serialu robi swoje i wprowadza odpowiedni nastrój, pomysł z Sherlockiem w XXIw. jest ciekawy, bo np. wcześniej się czymś takim nie spotkałam/em.
Może być słaby bo np.: (i tu też myślę powinno się podać argumenty odpowiednie, tak jak ja zrobiłam powyżej. Ja tu swoich nie podam, bo nie uważam, że jest słaby)

skima

Wiem, to miał być sarkastyczny komentarz, chyba nie wyszło;) Zgadzam się w 100%, ze jesli ktoś podaje swoją opinię, jakąkolwiek, to powinien ją uzasadnić. Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 10
CountessGemini

o sorki ;p nie zawsze jeszcze potrafię odróżnić sarkazm pisany ;p ale przynajmniej ludzie sobie przeczytają moją opinię ;)

ocenił(a) serial na 10
skima

W pelni sie z nia zgadzam :) od siebie dodam ze dzieki temu serialowi odkrylam paru fajnych aktorow i obejrzalam filmy ktoryh nigdy w zyciu nie zobaczylabym. Tak jak wspomnialam wczesniej nie ogarniam tego jak mozna sie chwialic tym ze dalo sie jakiemus filmowi/serialowi slaba opinie, zwlaszcza ze ten serial ma dosc wysokie noty. Do tego nawet nie wytlumaczyc swojej opinii. Nie bo nie, nie jest argumentem...

ocenił(a) serial na 9
rose_16

Mnie przekonał chyba też dam 1 chce być tak fajny jak on

Boleslaw123

zgadzam sie z toba.

ocenił(a) serial na 9
Boleslaw123

Jak ktoś ma w profilu zdjęcie Seagala to nie może mieć dobrego gustu ;)