Benedict Cumberbatch jest genialny!!! Śmieszny i psychopatyczny jednocześnie! I ten brytyjski angielski, super!
Chcialabym, ale zepsuty telewizor skutecznie odbiera nadzieje na mily, niedzielny seans. Ale wlasnie dzis udalo mi sie skonczyc 3 sezon i jestem dumna, ze NARESZCIE mam calego Sherlocka za soba ;)
Miałam taki zamiar, ale lektor którego normalnie nienawidzę, w Sherlocku wkurzył mnie jeszcze bardziej, więc dałam sobie spokój po 10 minutach. Żadnej przyjemności bez możliwości zasłuchania się w cudowny brytyjski akcent.
Widać nie znasz tajników telewizji cyfrowej. TVP2 nadaje ten serial też w oryginale z napisami, z czego chętnie skorzystałem :)
Bo telewizję oglądam raz na ruski rok i owszem, takie tajniki są mi totalnie obce. Może za tydzien coś spróbuję pokombinować (i nie zepsuć przy tym telewizora) :D
ja, oczywiście :) i szykuje się dziesiątka chyba. uwielbiam brytyjski akcent, uwielbiam Cumberbatcha, uwielbiam Freemana! :3
Ja też obejrzałem i stwierdzam że jest bardzo dobry. Świetna gra aktorska, dobry niewymuszony humor i trzyma w napięciu jak jasna cholera :)
Trzeci raz w przeciągu dwóch miesięcy, ale co tam ;-) Choć lektor daje po uszach...
Dołączam do klubu :D Chyba szykuje się dziesiątka! Miodny, wspaniały, czarny brytyjski humor! <3