PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=528992}

Sherlock

2010 - 2017
8,5 238 tys. ocen
8,5 10 1 238119
7,9 46 krytyków
Sherlock
powrót do forum serialu Sherlock
sebol55

Ja.

użytkownik usunięty
sebol55

I ja ;-)

ocenił(a) serial na 10
sebol55

I ja!!!!!

ocenił(a) serial na 9
Iwona605

Ja też;-). I stwierdzam że milion razy lepsze od wersji jankeskiej;-)

ocenił(a) serial na 10
WOLVERINE55

Benedict Cumberbatch jest genialny!!! Śmieszny i psychopatyczny jednocześnie! I ten brytyjski angielski, super!

ocenił(a) serial na 10
Iwona605

sorry, socjopata :-))))))

użytkownik usunięty
Iwona605

Zajebista mimika i gestykulacja ;-)

użytkownik usunięty
sebol55

Chcialabym, ale zepsuty telewizor skutecznie odbiera nadzieje na mily, niedzielny seans. Ale wlasnie dzis udalo mi sie skonczyc 3 sezon i jestem dumna, ze NARESZCIE mam calego Sherlocka za soba ;)

ocenił(a) serial na 10
sebol55

Miałam taki zamiar, ale lektor którego normalnie nienawidzę, w Sherlocku wkurzył mnie jeszcze bardziej, więc dałam sobie spokój po 10 minutach. Żadnej przyjemności bez możliwości zasłuchania się w cudowny brytyjski akcent.

Asfaloth

Widać nie znasz tajników telewizji cyfrowej. TVP2 nadaje ten serial też w oryginale z napisami, z czego chętnie skorzystałem :)

ocenił(a) serial na 10
pplx

Bo telewizję oglądam raz na ruski rok i owszem, takie tajniki są mi totalnie obce. Może za tydzien coś spróbuję pokombinować (i nie zepsuć przy tym telewizora) :D

ocenił(a) serial na 10
sebol55

ja, oczywiście :) i szykuje się dziesiątka chyba. uwielbiam brytyjski akcent, uwielbiam Cumberbatcha, uwielbiam Freemana! :3

ocenił(a) serial na 8
sebol55

Ja też obejrzałem i stwierdzam że jest bardzo dobry. Świetna gra aktorska, dobry niewymuszony humor i trzyma w napięciu jak jasna cholera :)

użytkownik usunięty
sebol55

Trzeci raz w przeciągu dwóch miesięcy, ale co tam ;-) Choć lektor daje po uszach...

ocenił(a) serial na 10
sebol55

obejrzałam, nie mogło być inaczej:D

sebol55

Po raz setny z kolei, tylko trzeba wyłączyć lektora żeby rozkoszować się głosem Bena :D

ocenił(a) serial na 9
sebol55

Dołączam do klubu :D Chyba szykuje się dziesiątka! Miodny, wspaniały, czarny brytyjski humor! <3

ocenił(a) serial na 10
sebol55

Oczywiście oglądałam, po raz kolejny :)