PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=673360}

Shetland

2013 -
7,6 1,0 tys. ocen
7,6 10 1 1011
Shetland
powrót do forum serialu Shetland

8/10

ocenił(a) serial na 8

tyle na razie dla klimatu,widoków, jeśli ktoś lubił klimat Kronik Portowych(tak mi się skojarzyło) nie zawiedzie się (na razie)

wescrane

Ja na razie daje 7/10 z tych samych powowdow. Krajobrazy w tym serialu wbijają w ziemię. :)

wescrane

O świetnie, mnie Kroniki Portowe bardzo się podobały:) Zna ktoś jeszcze podobne filmy i seriale pod względem klimatu? Tzn. brak wielkich miast, jakieś ciekawsze lokacje itd? Mnie na mysl przychodzi jeszcze The Killing i jego skandynawska wersja, ale tych seriali akurat jeszcze nie oglądałam:) I z dobrych wiadomości, będą kolejne odcinki: http://serialebrytyjskie.blox.pl/2013/04/Wiecej-Shetlandu.html

radosiewka

Broadchurch, Top of the Lake (rewelacja!), Lighfields, The Town.

sever

Dzięki za odpowiedź. Z tych seriali już wcześniej chciałam obejrzeć Top of the Lake, ponieważ wszędzie słyszę pozytywne opinie o tym serialu. O reszcie tytułów nie słyszałam, ale Broadchurch wygląda interesująco:)

ocenił(a) serial na 10
radosiewka

Świetna wiadomość, bo już się niepokoiłam.

ocenił(a) serial na 5
yrrah

Mi nie przypadł do gustu daje tylko 5/10,ale musze zobaczyc Broadchurch, Top of the Lake

M_Nita

Mnie się ten miniserial totalnie nie podobał, Wynudziłem się , brak akcji (jak na kryminał to dość dziwne), w zasadzie fabuła była jak dla mnie po prostu nieciekawa.

noel019

fargo

wescrane

Jak na pierwszym sezonie się zawiodłem tak drugi mnie całkowicie oczarował pod wieloma względami jak np. Fabuły, która tym razem była dla mnie ciekawa i intrygująca dlatego całkowicie zmieniłem swoją ocenę dla tego serialu.czekam na sezon 3 z nadzieją ze będzie równie dobry jak drugi.

ocenił(a) serial na 9
noel019

Trzeci sezon bije na głowę pierwsze dwa. Jak nie będzie czwartego, to będę bardzo zawiedziona!

ocenił(a) serial na 7
wescrane

Mi się bardziej skojarzyło z Wallander.

ocenił(a) serial na 8
wescrane

Zobaczcie Hinterland <3