PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=636227}
8,5 39 tys. ocen
8,5 10 1 39393
7,2 10 krytyków
Shingeki no Kyojin
powrót do forum serialu Shingeki no Kyojin

Wszystko jakieś takie naciągane.

Protezunia

Też tak uważam... próbowałem nawet czytać mangę ale również do mnie nie przemówiła.

Protezunia

A ile obejrzałaś? Jeden odcinek ? :>

RobinOne

Trzy sezony. Czyli 13 odcinków.

użytkownik usunięty
Protezunia

Ciekawe czym kierują się ludzie oglądając trzy sezony serialu, który uważają za słaby :D ?

to anime ma jak na razie tylko jeden sezon trwający 25 odcinków + 3 dodatkowe, autorka tematu jest tylko kiepskim trollem, albo sama nie wie co pisze ;)

użytkownik usunięty
leneq

Zgadza się. Niektórym też pewnie nie starcza inteligencji, żeby ogarnąć temat. Osoby o pospolitym guście nie powinny oglądać inteligentnych filmów, których nie są w stanie zrozumieć ;)

ocenił(a) serial na 10
Protezunia

Gratulacje. Po prostu jesteś zbyt mało inteligenta, aby wykryć intrygi, które pojawiły się już w pierwszym odcinku. Dla twojej wiadomości, anime ma tylko JEDEN SEZON. Anime, nie bajka, niedouczona dziewczynko. Wróć do jakiś idiotycznych serialików, to twoja liga. Romanse i zdrady, będziesz miała swoją akcję, skoro czytanie sprawia ci tak wielką krzywdę.

Natsuki

Lepiej wróć do pokemonów.

ocenił(a) serial na 8
Natsuki

Jak ja uwielbiam taki argument. "Nie podoba Ci się, bo jesteś za mało inteligentna, żeby zrozumieć tę wzniosłą sztukę". Jakby trzeba było mieć co najmniej dyplom z filozofii, żeby w ogóle podchodzić do oglądania SnK. Te intrygi nie są specjalnie zawiłe i każdy, kto umie przeczytać napisy powinien je ogarnąć. Ale rozumiem, że czujesz się dowartościowany, kiedy tak piszesz, Twój ulubiony serial taki skomplikowany, tylko dla wybranych.

ocenił(a) serial na 4
Protezunia

Za bardzo przegadany.

Kijan69

Przede wszystkim przegadany w sposób nieciekawy.

Protezunia

Przede wszystkim to nie jest bajka - anime, serial animowany, ew. kreskówka. Bajki to Krasicki pisał.

Malakhai

I to wlaśnie taka bajka jest. Hehe.

Protezunia

Nie. Hehe.

ocenił(a) serial na 7
Protezunia

Wierszem gadają? Nie. Więc to bajka nie jest. Wróć do szkoły, bo widzę, że masz problemy z rozróżnianiem gatunków literackich.

ocenił(a) serial na 10
Protezunia

Co oznacza "naciągany" i co według Ciebie jest nienaciągane?

ocenił(a) serial na 7
Protezunia

Zgadzam sie. Fabula oraz rozne watki sa bardz ciekawe i wcigajace. Niestety podczas ogladania tez mialem odczucie ze historia mogla by byc opwiedzona troche bardziej zwarcie bez maglowania tych samych dialogow w kolko.
Ale ogolnie inteligentny i moze stanac na polce obok Berserk ;)

ocenił(a) serial na 10
zelazny_mis

Ziomeczku mam takie same zdanie.

ocenił(a) serial na 8
wolth

Moim zdaniem za dużo tam darcia papy. Owszem, ciekawy motyw z olbrzymami i w ogóle, ale rzeczywiście za dużo w tym serialu niepotrzebnej paplaniny.

ocenił(a) serial na 8
Prokrastynatorrr

Owszem za dużo tego, lecz dodali to w anime, w mandze nie ma takiego przedłużanego lamentowania.