tak sobie myślałam jaką chciałabym zobaczyć obsadę filmu na podstawie mangi Shingeki no Kyojin. jakie są wasze pomysły?
dla tych co nie wiedzieli skopiuję wam tutaj, nie wiem czy to prawda: A live action film adaptation is also in production.- źródło wikipedia.org
nie wiem czy będzie to film japoński czy angielski. nawet nie wiem czy nie będzie on animowany xd
Szczerze mówiąc to wolałbym produkcję japońską. IMO: wysyp holywoodzkich aktorów sprawiłby, że ten film byłby trochę "sztuczny".
A ja szerze mówiąc nie chciałabym żadnej filmowej adaptacji... Angielska wersja zniszczyłaby wszystko, a japońska... byłaby jeszcze gorsza XD Nie no, serio, mam złe doświadczenia po aktorskich wersjach Death Note, gdzie aktorzy wyglądają jakby startowali w cosplayowym konkursie.
hmm. ja osobiście nienawidzę japońskich filmów, pewnie dlatego, że każdy wygląda tak samo....jednak amerykańskie filmy schodzą na dno, ale czasami możemy znaleźć jakiś ciekawy film amerykańskiego reżysera wyprodukowany w hollywood ;) i tak film pewnie się nie pojawi.
Ktoś umiejętnie dopasował osoby do bohaterów z anime i muszę przyznać, że wszyło świetnie. Link: https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1001078_299468450199784_8 43458110_n.jpg. Według mnie Chris Evans i Irvin Smith to by było najlepsze połączenie. Od razu mi się ze sobą skojarzyli. Nie pasuje mi tylko Kristen Steward jako Sasha to jakieś nieporozumienie. Ciekawie też wypada Eren no i w sumie Levi też.