PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=404956}

Siły pierwotne

Primeval
2007 - 2011
7,3 3,1 tys. ocen
7,3 10 1 3101
Siły pierwotne
powrót do forum serialu Siły pierwotne

Zgadniecie o kogo chodzi? Jest kobietą, w serialu miała główną rolę przez dwa sezony. Potem pojawiła się gościnnie. Przez pewien okres czasu była liderką drużyny... Tak, tak, właśnie. Jenny Lewis - twórcy poinformowali właśnie, że odcinek 4x6 z jej udziałem był ostatnim, w którym ujrzeliśmy tą postać. No cóż, myślę, że mogę powiedzieć tylko: żegnaj, Jenny :(. Spodziewałam się tego, niestety.

ocenił(a) serial na 8
ClaudiaBrown

No i znowu....
Przez to że tyle bohaterów odchodzi traci na tym sam Primeval.No szkoda;(
A co z występem Claudii Brown?
Pojawi się w 5 sezonie?

Primeval

Claudia Brown odegra bardzo ważną rolę w odcinku 5x6, czyli ostatnim. Praktycznie cała oś fabularna epizodu będzie dotyczyła właśnie jej. Może być to jednak odcinek powtórzeniowy, w którym Claudia nie wystąpi osobiście, ale np. przypomną sobie o niej Connor i Abby. Ale jest też oczywiście cień szansy na to, że Claudia powróci :-).

ClaudiaBrown

Ciekawostka: w tym samym odcinku drużyna zmierzy się w końcu z Tyranozaurem. A kto czytał angielskie książki, ten wie, że Claudia ma powiązania z tym dinozaurem... Nie mogę się doczekać. O Tyranozaurze bohaterowie mówią od pierwszego sezonu, ale dopiero teraz zobaczymy go po raz pierwszy :-). Druga ciekawostka: w piątym sezonie Jess będzie podróżować z drużyną i używać broni, pomagać przy chwytaniu potworów. Nie będzie już siedziała za biurkiem. Sytuacja identyczna jak przy Sarah.

ocenił(a) serial na 8
ClaudiaBrown

Zapowiada się ciekawie!
Teraz pozostaje nam nic tylko czekać;D
A co do Jess,fajnie że będzie z nimi jeździć a nie siedzieć w ARC.Mi się to podoba.