PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36556}
7,3 15 tys. ocen
7,3 10 1 14526
6,6 7 krytyków
Siedem życzeń
powrót do forum serialu Siedem życzeń

Kota zabili !!

użytkownik usunięty

Dzisiaj przeczytałam w Focusie że, kot nie robił tego co mu kazali na planie.
Raz wyskoczył z taksówki jak jechał na plan.
Raz wskoczył z bloku przez okno, w końcu się zdenerwowali i zabili go a na planie ruszali
jego trupem i resztę zrobili komputerowo.

poezja

ocenił(a) serial na 7
norwegian__wood

w latach 80 w komputerowo?? w Polsce? :)

Był wywiad z aktorami i potwierdzili tylko to że jeden kot popełnił samobójstwo skacząc z balkonu a tak to poruszali jakimś sztucznym czymś.

ocenił(a) serial na 7
sebastian22221

widziałem ten wywiad, ale potem przeczytałem inny wywiad, który mówił, że przytoczony przez ciebie wywiad był kłamstwem komercyjnym by ludzie się zbytnio nie czepiali

ja czytałem, że kot pokłócił się z szefem produkcji (kot za bardzo cwaniaczył, podbierał fajki, rządził się i takie tam). W końcu szef wyzwał kota na pojedynek na pięści. Chociaż kot miał ostre pazury, to cztery, celne sierpowe wystarczyły by pokonać kota. Wtedy kot powiedział, że woli zdechnąć niż grać po porażce z nim i szef produkcji wtedy go wykończył ciosem wibrującej pięści

kota oddano paraszytom do konserwacji. Wyjęto wnętrzności i pozostawiono na 70 dni w natronie. Potem go zaszyli i służył jako lalka. Tak powiedział Artur Barciś w roku 1986 w gazecie "Boże jaki mam wielki nos" w numerze 14, strona 12, artykuł pod tytułem "wąsy z mleka"

MegaSzczota

"ja czytałem, że kot pokłócił się z szefem produkcji (kot za bardzo cwaniaczył, podbierał fajki, rządził się i takie tam). W końcu szef wyzwał kota na pojedynek na pięści. Chociaż kot miał ostre pazury, to cztery, celne sierpowe wystarczyły by pokonać kota. Wtedy kot powiedział, że woli zdechnąć niż grać po porażce z nim i szef produkcji wtedy go wykończył ciosem wibrującej pięści"

Ty to masz fantazję człowieku, idź pisz scenariusze lepiej!

ocenił(a) serial na 8
MegaSzczota

buhahaha mogę ci mówić mistrzu? ;d

ocenił(a) serial na 8

Sam bym lepiej tego nie wymyślił...