PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=36556}
7,3 15 tys. ocen
7,3 10 1 14526
6,6 7 krytyków
Siedem życzeń
powrót do forum serialu Siedem życzeń

Doskonały i wyjątkowy serial dlacałej rodziny obfitujący w wiele ciekawych
sytuacji, bogaty w wyobraźnię i doskonałe role Barcisia oraz Pawlika. Widzimy marzenia Darka w postaci nowoczesnego sprzętu muzycznego oraz podróż w czasie do starożytnego Egiptu w celu poznania historii Rademenesa.
Pokazuje nam wiele wartości życia codziennego. Mam ten serial.
Email: fighter66@o2.pl lub gg 97478159

ocenił(a) serial na 7
dexterking

też uważam, że jest świetnym serialem familijnym...
mam do niego sentyment... to film mojego dzieciństwa/młodości
uwielbiam Wandę i Bandę, koty oraz Starożytny Egipt.... :D

ocenił(a) serial na 10
dexterking

Popieram. Co prawda serial jest starszy ode mnie, ale uwielbiam go oglądać, jest po prostu niesamowity. ubolewam nad tym, że w Polsce już nie produkują seriali dla młodzieży, a zalewają amerykańskim chłamem typu hannah montana... cieszę się tylko, że takie stacje telewizyjne jak TVP Kultura czy Kino Polska od czasu do czasu jeszcze puszczają właśnie takie perełki...

ocenił(a) serial na 7
lil_lady_a

popieram! takie filmy dla młodzieży byłby rewelacyjne i trzymałyby klasę!

ocenił(a) serial na 9
bruce1940

Najgorsze jest to, że obecnie dzieci w wieku 7-12 lat pewnie nawet nie wiedzą o istnieniu takich bajek/filmów/seriali. Sama mam 17 lat i "Siedem życzeń" też jest ode mnie starsze, ale gdy byłam młodsza 'leciał' w soboty na tvp bodajże i się w tym zakochałam! Teraz jest tylko na kanałach typu TVP Kultura, do których nie wszyscy mają dostęp. Ciekawe na co wyrosną 'teraźniejsze' dzieci i te z pokolenia moich dzieci w przyszlosci... Nie wiążę z nimi szczególnej nadziei...