Silos: Sezon 2 Silos sezon 2, odcinek 6
odcinek Silos (2023-2026)

Silos | Barykady

Barricades 43m
7,1 477  ocen
7,1 10 1 477
Silos
powrót do forum s2e6

W tym tempie, to pierwszy tom książki zakończymy około piątego sezonu. Szósty odcinek i akcja tak w zasadzie to ledwie ruszyła do przodu. Obawiam się że serial w końcu anulują i tyle z tego będzie :/

PrzemekLipski

Już bez przesady. Mimo wszystko ten sezon ma wysoką oglądalność i zbiera nawet pozytywne recenzje. Poza tym będzie sezon 3 i 4, więc raczej go nie anulują. Na 4 to oficjalnie koniec. Po prostu zostawią tajemnice na sam koniec sezonu i wydaje mi się, że serial znacznie zyska, kiedy będzie w całości. Mimo wszystko ja się bawię dobrze, a akcja nie jest często równoważnikiem jakości

Exoo220

A tam są jeszcze jakieś tajemnice? bo wydaje mi sie wszystko juz teraz w miare jasne.

Whiskerss

Główna tajemnica (ta z książki i jak z ostatniego odcinka wynika także z serialu) zostałą dopiero ledwie liźnięta przez szybę :)))

PrzemekLipski

uch to mam motywację do obejrzenia, a mozesz podpowiedziec o ktory wątek chodzi?

Whiskerss

Wątek ogólnie twórców Silosów, no i odkrytych na planie linii/instalacji, które idą z zewnątrz do Silosu.

Whiskerss

Zwróć też uwagę że w Silosie Solo jest zasilanie mimo zalanych poziomów z generatorem.

PrzemekLipski

wielkie dzięki za podpowiedzi!

Exoo220

No ja nie wiem czy da radę zakończyć w tym tempie na 4 sezonach serial. Chyba że mocno odejdą od książek, albo bardzo przyspieszą akcję.