PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87960}

Simpsonowie

The Simpsons
1989 -
8,0 79 tys. ocen
8,0 10 1 79127
8,3 29 krytyków
Simpsonowie
powrót do forum serialu Simpsonowie

EMISJA "SIMPSONóW" W TVP

użytkownik usunięty

Co myślicie o moim pomyśle, aby "Simpsonów" od pierwszego sezonu emitowała telewizja Polska albo Polsat. Wiem, że obecnie są emitowanie w Canal+, ale niewiele osób ze względu na wysoką cenę ma dostęp do tego kanału. Może gdy zasypiemy telewizję czy to publiczną, czy Polsat, czy TVN, może w końcu coś zaczną robić w tym kierunku. Bo kupują wciąż nowe produkcje amerykańskie, typu "Bracia i siostry", które niewiele osób zna. A chyba im tez zalezy na dobrej oglądalności ich programów. Poniżej podaję adresy mailowe do 3 telewizji:
POLSAT: poczta@polsat.com.pl
TVN: widzowie@tvn.pl
TVP: widzowie@tvp.pl.
Musimy zawalczyć o legalne oglądanie "Simpsonów" w Polsce!

ja jestem za!!!

pisałem do polsatu żeby dali "Prison Break" a po paru miesiącach było :D

ocenił(a) serial na 10
przemo240zp

to super! nakłoń swoich znajomych, piszcie górę maili, może to coś da!

Popieram, ale może jestem lewy, gdyż mam prośbe ażeby ktos napisal gotowy taki list tutaj, który można by było poprostu skopiować, wkleić i wysłać do telewizji. W ten sposób wysyłając identyczne listy pokazalibyślmu że jesteśmy zorganizowani i zdeterminowani.

ocenił(a) serial na 10
LeeHarveyOswald1986

napiszcie, co chcielibyście zawrzeć w takim liście, ja go wtedy napisze, wkleję tutaj i skopiujecie go! tylko ile osób się w to włączy? myślę, że przynajmniej jak telewizje dostaną po 100 takich maili, to się tym wtedy zainteresują!