PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87960}

Simpsonowie

The Simpsons
1989 -
8,0 79 tys. ocen
8,0 10 1 79126
8,3 29 krytyków
Simpsonowie
powrót do forum serialu Simpsonowie

EeEeEeEEe

ocenił(a) serial na 4

Ten dubbing wcale nie jest taki zły, w 1 odcinku co prawda byłem nielekko zniesmaczony, ale teraz jakoś tak już mi lepiej. Modliłem się o lektora, teraz jednak wolę ten dubbing. Nie ma co rzucać błotem panowie.

ocenił(a) serial na 4
sebjak

i panie.

ocenił(a) serial na 10
sebjak

Zależy jak na to patrzeć, w kontraście z niemiecką wersją, to jedna i ta sama para kaloszy - czyli źle dobrane głosy.

Jak nie mogłem ścierpieć pierwszoplanowych postaci, to teraz nie mogę drugoplanowych. Barney i Moe to wprost niesmaczne. Ciekawi mnie co zrobią woźnym Willim i Apu? Jeśli z charyzmatycznego głosu Burnsa potrafili stworyzć nijaką papkę, to może na spodziewać wszystkeigo złego.

Jednak podziwiam tych, którym to się podoba i mogą oglądać.

Ja po tych wszystkich seansach oryginalnych ścieżek dźwiękowych, chyba wyrobiłem już sobie swoją wizję... rozrywki telewizyjnej. A zwłaszcza tej z żółtymi twarzami :)

Pozdrawiam!

P.S. jutro debiutują czołowe postacie drugiego planu: Dziadek Simpson i Nelson z "HA-HA".

sebjak

Mi przy każdym odcinku najbardziej wadzi polski głos Marge, ale ogólnie da się znieść ten dubbing. Grunt, że mamy Simpsonów w tv.

Keodred

choć jak usłyszałem ten dubbing w pierwszym odcinku to byłam załamany to teraz jakoś przestał mi przeszkadzać i też ciesze się że mogę oglądać simpsonów w tv

ocenił(a) serial na 9
Kamil85

Tak jak sadziłem.. to tylko kwestia przyzwyczajenie. Mnie też już tak ten dubbing w uszy nie kuje.

ocenił(a) serial na 10
sebjak

Popieram. Cieszcie się, że w ogóle ktoś pokazuje Simpsonów w Polsce a nie narzekajcie na takie pierdoły.