Po ostatnim odcinku z 11 urodzinami Barta, w którym wystąpili prawie, że wszyscy bohaterowie serialu, ponownie wraca temat zakończenie produkcji.
Czy podobnie jak w przypadku sezonu 26, okaże się, że jednak zgoda na dalsze sezony zostanie wydana, czy twórcy znowu próbują nas zmanipulować, byśmy siedli na premierę, a nic takiego w planie nie ma, jak przy sezonie np.30.
Ja Simpsonów przerwałem na 8 sezonie, nie oglądałem nowego odcinka ale słyszałem o nim mniej więcej, że ponoć scenariusz który był w nim przedstawiony ma być przy ostatnim odcinku czy coś. Ale skoro mówisz że przy 26 sezonie znowu to poruszali a jednak znowu zrobili jak zrobili to bym wątpił, nie zdziwiłbym się gdyby do 50 sezonów ten serial dobił
Tak, też mi się wydaje, że to raczej granie pod publiczkę aby przyciągnąć widzów. Tak jak robili z tym odcinkiem, gdzie niby się rozwodzą i zdradzają, albo, że umiera bardzo ważna postać dla serialu, by dano umrzeć sporadycznie pojawiającej się postaci trzecioplanowej.
Simpsonów będą męczyć, tak jak w Polsce Kiepiskich.
Ja do odcinków rozwodowych nie dotarłem jeszcze, z ważnych postaci to widziałem chyba tylko jak ten Jazzman z 1 sezonu z którym Lisa się zaprzyjaźniła umarł (co prawda wątpię żeby to była aż tak ważna postać, no ale jednak miał wpływ na jej charakter dlatego o nim wspominam), reszty nie pamiętam, ale słyszałem mniej więcej np. od znajomej kto z ważnych postaci może umrzeć. Ale ogólnie nie mam ochoty tego kontynuować, jak od 7 sezonu zaczęli mnie nudzić, to aż się boje sprawdzać jak później będzie po tym co słyszałem. Zaczynam dochodzić do wniosku że Groening chyba nie anuluje swoich kreskówek, zobacz z taką Futuramą było tak że po 4 sezonie anulowali, potem Comedy Central wykupiło ten serial, ostatni odcinek 7 sezonu, przerwa na 10 lat, teraz Hulu przejęło ten serial, a pewnie po nich ktoś inny wykupi :-|
Kiepscy? Imo mógłbym pójść na stwierdzenie że będą ich przedłużać niczym te kiepskie paradokumenty z TVN'u
Odcinek ze zdradą i rozwodem to gdzieś 28 sezon, ale nie warto. Odcinek marny, zakończenie jeszcze głupsze. Ogólnie to po sezonie 13, serial się ciągle stacza w dół, i jak kiedyś to od nich kopiowano, tak teraz to oni kopiują, choćby słynne porównanie jak Family Guy zrobił odcinek, że Peter zakłada swoją telewizje internetową, a potem Homer robi dosłownie to samo w taki sam sposób.
Z Futuramą też... co chwila to zawieszają, bo nikt tego nie ogląda, serial z każdą kolejną odsłoną tylko gorszy, a potem fani tylko krzyczą "przywrócicie" by w sumie nawet tego nie obejrzeli.
Zainteresowałeś mnie z tym odcinkiem z telewizją. Który dokładnie masz na myśli? PTV z 4 sezonu? A jak się nazywa podobny odcinek Simpsonów?