Simpsonowie

The Simpsons
1989 -
8,0 79 tys. ocen
8,0 10 1 79428
8,5 26 krytyków
Simpsonowie
powrót do forum serialu Simpsonowie

Ten który jest teraz wykorzystywany w serialu na TV Puls czy może ten który był w Wersji Kinowej? Mnie osobiście dużo bardziej podobał się ten z pełnometrażowego filmu. Choć i tak Simpsonów ogląda się najlepiej z lektorem według mnie.

ocenił(a) serial na 10

a dla mnie jeszcze lepiej z napisami . Chociaż według mnie do tego dubingu z Tv Puls można sie przyzwyczajić

ocenił(a) serial na 10
Nightwing

a co do tematu to chyba z Tv Puls lepszy dubing

użytkownik usunięty
Nightwing

Z napisami jeszcze nigdy Simpsonów nie oglądałem ale przypuszczam że lepiej byLo by oglądać ich z nimi niż z jakimś dubbingiem.

Ten cały dubbing na Pulsie to jest koszmar. Z trudem oglądam ten serial. Żeby do tak ważnego i kosztownego przedsięwzięcia zatrudniać kolesi z barku "Pod Świeżym Jabolem", a reżyserami czynić Włochów?! (Serio! Dobrze przynajmniej, że nie Greków albo Czeczenów...)

fj_1

Mnie także zdecydowanie bardziej podobał się ten dubbing z pełnometrażowego filmu. Ten na TV Puls to po prostu tragedia. Ale i tak najlepszy jest lektor lub ewentualnie napisy.

Stallion

Dubbing na TV Puls jest tragiczny. Odechciało mi się oglądać przez niego ten rewelacyjny serial. Ten w Wersji Kinowej jest lepszy choć i tak najlepiej oglądać z lektorem.

użytkownik usunięty
Karzyciel

W Wersji Kinowej był lepszy.