PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87960}

Simpsonowie

The Simpsons
1989 -
8,0 79 tys. ocen
8,0 10 1 79127
8,3 29 krytyków
Simpsonowie
powrót do forum serialu Simpsonowie

Chciałbym Państwa gorąco prosić o zmianę decyzji odnośnie dubbingu przy Simpsonach w waszej telewizji. oglądałem kilka odcinków wcześniej z napisami i było o niebo lepiej. Nie zagłusza się wtedy charakterystycznego głosu Marge, wam to wyszło dość kiepsko. Może jedynie Lisa jest w miarę OK, ale Homer, Bart i Marge - totalna klapa. Bardzo was proszę: Dajcie napisy, a jeśli nie można to lektora. Byle nie dubbing. na forum Simpsonów na portalu Filmweb gdy internauci dowiedzieli się że macie zamiar puścić Simpsonów w Puls wszyscy się bardzo cieszyli że będą oni w telewizji niekodowanej - teraz wszyscy na was bluzgają. Zmieńcie decyzję odnośnie dubbingu, bo nie wiem, czy jak ten podkład usłyszy jeden z waszych największych udziałowców, a mianowicie pan Murdoch, to czy was za to nie "zabije". W przenośni oczywiście - ale może się wkurzyć, jak usłyszy tę profanację Simpsonów.

wierny fan Simpsonów i mam nadzieję że wierny fan TV Puls (ale bez dubbingu, z dubbingiem nie włączę Simpsonów, przyrzekam).
mam nadzieję na zmianę decyzji!!!!! I Bardzo o nią proszę!!!

ocenił(a) serial na 9

ale sie usmialem <lol2> chcesz takiego mejla napisac? hahahahahahaha no nizel TV Puls to powazna instytucja i nie oczekuj powaznego potraktowania takiego mejla jakbys pisal do kolegi... jak znajde czas to napisze cos bardziej "dorosłego" narazie 1 dni w nowej szkole nie ma zbytnio czasu.. :/

na pewno twój nick nie określa twojego wieku, to jest pewne, oraz to że na taki e-mail nikt nie odpowie tylko prosto wrzuci do kosza :)

my00askim

to było do : krzysiek28

:D

użytkownik usunięty
my00askim

tak, lepiej na nich nabluzgać, w typu wy chu..e, pier...lone cwele i inne. Tak na pewno was wysłuchają. A ty si mojego wieku nie czepiaj, bo jesteś zbyt prymitywna.