http://telewizjapuls.blog.onet.pl/
Mam nadzieję, że to tylko zmiana przejściowa. Być może serial powróci,po znalezieniu nowego inwestora(jeżeli jakiegoś znajdą).Ale w sumie nie wiadomo, czy nowy inwestor zgodzi się na pokazywanie simpsonów, czy zdecyduje się na jakieś inne produkcje. Tv Puls mógł by pokazywać Simpsonów, tyle że podobno dubbingiem zajmowali się ludzie z Foxa , ale dlaczego nie mogą się zdecydować na lektora albo napisy?Jest to tańsze, a oglądalność pewnie by wzrosła, bo słaba oglądalność wynikała właśnie z dubbingu.
"Tv Puls mógł by pokazywać Simpsonów, tyle że podobno dubbingiem zajmowali się ludzie z Foxa , ale dlaczego nie mogą się zdecydować na lektora albo napisy?"
Możecie mnie zlinczować za to co teraz napisze, ale ja wolałbym żeby jednak Simpsonowie (jeśli oczywiście kiedykolwiek wrócą do Puls) nadal lecieli w wersji dubbingowanej, poweiem wam że ta mi się naprawde podobała.Powiem nawet że jeśli miałbym wybierać pomiędzy lektorem a dubbingiem to wybrałbym to drugie.Ale oczywiście to tylko moje zdanie.
Niestety, już od tego poniedziałku, 17 listopada, Simpsonów w Pulsie nie uświadczymy. a dubbing nie był wcale zły, zwłaszcza w porównaniu z tym z pierwszych odcinków.
Przykra wiadomość. Pomimo wielu niepochlebnych opinii na temat dubbingu stwierdzam, że od trzeciego sezonu nie był on wcale taki zły, wystarczyłoby tylko żeby pan mówiący głosem Homera nauczył się poprawnie wymawiać 'd'oh!' i było by całkiem znośnie. Głupio, że Puls swego czasu reklamował, że wyemituje wszystkie serie i nagle zmienia decyzję. Oglądanie Simpsonów w tv z pewnością było by dużo wygodniejsze niż ściąganie wszystkich dwudziestu sezonów.
szczerze ?? jestem pewny, ze to nic nie da ale jesli sporo osob wyrazilo by swoją dezaprobate dla takich poczynan moze by sie zastanowili nad sobą...
Trochę to nie logiczne. Jesteś pewny, ze nic to nie da, a mimo to liczysz, że zastanowią się nad sobą...