PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87960}

Simpsonowie

The Simpsons
1989 -
8,0 79 tys. ocen
8,0 10 1 79126
8,3 29 krytyków
Simpsonowie
powrót do forum serialu Simpsonowie

Zamierzam napisać meila do Pulsa, tylko nie wiem którą wersję wybrać

Wersja nr.1

Zwracam się do Państwa z gorącą prośbą o zmianę serialu The Simpson z wersji z dubbingiem na wersję z lektorem. Swoją prośbę motywuję tym, iż w moim odczuciu oraz odczuciu wielu internautów dubbing znacznie obniża jakość tego serialu jak również nie oddaje pierwotnego klimatu jaki posiadał ten film. Liczę na pozytywne rozpatrzenie mojej prośby, które jak uważam przyciągnie przed telewizory znacznie wyższą liczbę widzów.

Wersja nr.2

Piszę do was aby wyrazić moje ogromne oburzenie z powodu nadania w waszej telewizji serialu Simpsonowie z dubbingiem. Jak wiele osób uważam to za profanację orginału. Poza tym uważam że ten krok nie przyniesie wam spodziewanych dochodów i myślę że dla własnego dobra powinniście jednak puścić wersję z lektorem (np.Tomaszem Knapikiem)
a na pewno dobrze na tym wyjdziecie.
Pozdrawiam.
Wierna fanka Simpsonów.

Jak myślicie, która wersja bardziej chwyta za serce?

ocenił(a) serial na 10
flower125

Żadna, ponieważ dubbing jest bardzo dobry.

ocenił(a) serial na 9
Daru

Zdecydowanie to pierwsze .

ocenił(a) serial na 9
ministertornister

w 2 wersji pisze się orYginalny :) i najlepiej napisac też że dziekujesz im że dali simpsonów jakos jedyna telewizja która jest bardziej pospolita niz C+ nie tytlko opieprzać ale też podziekować :) 1 wersja lepsza ;)

ocenił(a) serial na 10
Manio

Hmmm... myślę że obie są bardzo dobre. Jednak oficjalna, druga bardziej osobista :)

Przynajmniej na tym można coś zdziałać. Puls to mała stacja więc ocena widzów to dla nich jak pożywienie. Dzięki Bogu, że to nei TVN, z miejsca by to olali. W końcu i tak mają oglądalność (szkoda, że z coraz to bardziej monotnną ramówką, ale to już dyskusja na osobny temat).

Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 9
akira894

może i Puls to mała stacja ale ma mocne plecy nie pamietam dokladnie ale Puls podchodzi po telewizje FOX? czy inna b. duża spolke amerykańsa ;) to by tez wyjasniało pojawienie sie tam czy jestem madrzejszt od 5klasisty i Simpsonów :) i kilku innych programów z ameryki ;)