PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87960}

Simpsonowie

The Simpsons
1989 -
8,0 79 tys. ocen
8,0 10 1 79199
8,4 34 krytyków
Simpsonowie
powrót do forum serialu Simpsonowie

ogladajac ten arcy ciekawy serial z dubbingiem to mam ochote walic glowa o mur myslac sobie wtedy co za dziecko neo dalo tak extra dubbing ale to jeszcze nie wszystko dzis sobie ogladam tak ciekawie i proboje sie smiac(trudne to bylo przy dubbingu Homera)a tu bach czarny ekran na poczatku i w srodku odc czy to nie dziwne ze tak se ciemnym ekranem proboja wycinac sceny a zeby tego bylo malo to zdarzylo sie uciecie konca jednego odc o 5 - 10 secund. Dziwie sie ze tak psuja kochany serial no ale mysle ze jesli wezma i palna se w leb jakas ceglowka i skoloja lepszego dubbingatora to wyjdzie z tego cos lepszego niz tylko zal.

ocenił(a) serial na 10
maglownik

tak na poczatku naucz sie pisac ;)
Mnie sie wszystko podoba... niewiem co Wy chcecie od tego dubbingu... Sipsonowie sa extra xD Pozdro

ocenił(a) serial na 10
WithNight

Długo by wyjaśniać, co chcemy od tego dubbingu. Myślę, że w tym wypadku wystarczy mi powiedzieć, że razi miernota ekipy dubbingującej. No... jest więcej mankamentow, ale szkoda tracić nań czas.

Największą zagadką, dla mnie jest wprowadzenie kilku wulgaryzmów i niecenzurowanie niektórych scen - i tu pojawia się pytanie - po co to dubbingują?

Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
akira894

Tak sobie szperałam w moich starszych wpisach i z ciekawości chciałam zobaczyć co też napisałam w tym temacie...
Jakże to było niewyobrażalnie głupie, pisząc, że ''Mnie sie wszystko podoba'', ale nie ma co się dziwić jak to były moje początki z Simpsonami i tylko w takiej wersji ich widziałam. Z dzisiejszego punktu widzenia, dubbing po prostu był straszny, aż musiałam wyłączyć. Z napisami o niebo lepiej :)