PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87960}

Simpsonowie

The Simpsons
1989 -
8,0 79 tys. ocen
8,0 10 1 79174
8,4 34 krytyków
Simpsonowie
powrót do forum serialu Simpsonowie

Zbieram podpisy po to aby Simpsonowie byli w polskiej telewizji. Wpisujcie sie jeśli chcecie zeby tak było

Doctor_CayyMan

Jestem jak najbardziej ZA! Tylko widzę, że dawno tu byłeś i pewnie nie prędko odwiedzisz to forum... I niewiele głosów za Twoją propozycją ;) Ale od czegoś trzeba zacząć. Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Kasia_107

No dzięki bardzo wiadomo że jakos trzeba zacząć. Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Doctor_CayyMan

Oczywiście też się podpisuje i mam nadzieję, że będzie tu więcej niż trzy wpisy:P

ocenił(a) serial na 10
Maciekw7

Chyba trzeba by spróbować złożyć jakieś podanie. Tylko do której stacji?

Doctor_CayyMan

ja również jestem za tym żeby puścili to w TV :)

ocenił(a) serial na 10
__Madzia__

Moze trzeba ten link wysłac do każdej większej stacji w polsce, na ich stronach internetowych, kiedyś napisałem do TVNu żeby puścili od początku Przyjaciól i mnie posłuchali:):)

ocenił(a) serial na 8
Doctor_CayyMan

rowniez sie podpisuje, a jesli chodzi wysylanie listow do stacji to mysle ze w tv4 mogli by sie tym zaiteresowac, puszczali juz futurame, king of the hill no i family guy, wiec kumaja czacze ;p

ocenił(a) serial na 9
kosinda

No ja również jestem ZA mój kolega pisał do jestix i nawet mu odpisali:że narazie tego nie będzie ale za to są inne wspaniałe bajki i zaczęli je wymieniać.Wątpie żeby wam się udało ale próbujcie.Życze szczęścia.

ocenił(a) serial na 10
Doctor_CayyMan

Jestem za!!! I jeżeli tv4 sie nie zgodzi to może chociaż polsat.

DAragon

Jestem za! Nie oglądałem nigdy Simpsonów ale słyszałem, że są na poziomie Family Guy czyli mojego ulubionego animowanego serialu:D Ale TV4 wygasa za chyba pol roku, bo nie przedluzyli umowy(swego czasu pisali o tym na FilmWebie), wiec mysle ze Polsat moglby to kupic.

max_c

Ooo a myślałem że się nie zapisało :P A tu tyle wiadomości :D

DAragon

Ja też jestem za! Nie oglądałem nigdy Simpsonów ale podobno jest na poziomie Family Guy czyli super :) Ale TV4 za pol roku wygasa, bo nie przedluzyli umowy (swego czasu pisali o tym na FilmWebie), więc myślę, że Polsat mógłby to wykupić. Miło by było gdyby w piątkowe wieczory możnaby oglądać żółtki :D

ocenił(a) serial na 10
Doctor_CayyMan

Za jak najbardziej za!!!!!!!!!!!!! Uwielbiam, uwielbiam ich oglądać!!!!!!!!!!!!!

Martini

Podpisuje sie!!! Popieram, bardzo dobry temat

Doctor_CayyMan

Oczywiście, że jestem za,jak wiele wiele osób, ale cieszyłbym się niezmiernie, gdy wyświetlani byli by na kanałach tvp, tvp2. polsat, lub tvn, gdyż nie mam innych programów :/ Pozdrawiam!

ocenił(a) serial na 10
Doctor_CayyMan

Ja się podpisuje, najlepiej jakby to puścili na MTV albo na VH1...

psycoma

sluchajcie ta cala petycja nie ma najmniejszego sensu. bylo juz wiele takich prob odnosnie innych seriali, a takze probowano zreaktywowac Simpsonow. oczywiscie skoczylo sie wiadomo jak. tv masz gdzies takie takie petycje. nawet nie liczcie na to ze cos zmienicie. najlepszym rozwiazaniem bedzie jak sobie ciagniecie odcinku z netu w oryginalnej wersji, sa sto razy lepsze niz te dubbingowane w Polsce. proponuje zamknac caly ten temat, oszczedzicie sobie przynajmniej czas. pozdrawiam fanow tej odjechanej kreskowki.

ocenił(a) serial na 10
Gobblin

Zawsze znajdzie sie wyrzutek

Doctor_CayyMan

nikogo tu nie wysmiewam ani nie krytykuje . nie mam nic przeciwko twojej petycji ale nie obrazaj innych tępy dzieciaku , ktoremu sie wydaje ze zawojuje telewizję. i co zamierzasz zrobic screena z tego tematu i wyslac do tv? zdrowia zycze...

ocenił(a) serial na 10
Doctor_CayyMan

Podpisuję się obiema rękami. Najlepiej w przekładzie Macieja Zębatego.

ocenił(a) serial na 9
Doctor_CayyMan

Jestem absolutnie na TAK!!!!! Kiedyś wydaje mi się, że TV ich pokazywała, a potem wszystko ucichło. Simpsonowie są o wiele ciekawsi niż kolejna już z kolei powtórka oklepanego serialu :/

ocenił(a) serial na 9
AlieN_dwa

ja również się podpisuję. mam nadzieję, że to się uda

ocenił(a) serial na 10
Ultor

Nie chcę ostudzać waszych myśli...i chęci. Jestem jak najbardziej za, ale z takim czymś na stronę www.petycje.com lub pl. Kiedyś miałem na FW pod ZAGUBIONYMI ok. 150 podpisów. Wysłałem i się nie udało. Tu jest ok. 30. Trzeba na tą strone wejść i rozesłać link!

ocenił(a) serial na 10
Doctor_CayyMan

Az sie zarejestrowalem tylko po to zeby sie tu wpisac. Simpsonowie to jest ta rzecz ktorej teraz mi najbardziej brakuje w polskiej telewizji ;(

Doctor_CayyMan

podpisuję się obydwiema ręcami (:P) i goleniami :D
i czekam na emisję

Doctor_CayyMan

Jestem jak najbardziej za:) Muszą być ponownie w TV

ocenił(a) serial na 10
Doctor_CayyMan

Tak, zgadzam się! Niech Simpsonowie powrócą!

Doctor_CayyMan

Jestem Za! chce żeby simpsony wróciły bo to jest super serial :-)

princess_3

jeśli mój wpis ma pomóc to oczywiście się wpisuje. teraz polsat tvn i jedynka ścigają sie w kupowaniu seriali. myśle, ze ten serial z tej trójki najszybciej ma szanse puścic tvn. trzeba napisac do nich jakis list :]

ocenił(a) serial na 9
Doctor_CayyMan

Nie wiem czy to coś pomoże, ale podpisuję się obiema rękami.
Szczerze mówiąc fakt, że od wielu lat nie pokazują w polskiej telewizji Simpsonów to prawdziwy skandal i największa afera III ( a jak ktoś chce to i IV ) Rzeczpospolitej.

Doctor_CayyMan

Nie ma co liczyć na polską telewizję...
Większość stacji podaje na swoich stronach www adresy lub formularz do kontaktu,ale wszystkie jednakowo mają swoich odbiorców gdzieś i nie tylko nie uwzględniają ich próśb,ale nawet nie raczą odpisać.
Najważniejsze więc pytanie,to do kogo uderzyć z petycją,aby w naszym pięknym kraju wydano wreszcie Simpsonów na DVD-chyba nie jest to problem,skoro są dostępne nawet tuż za naszą zachodnią granicą!
A nabywców na pewno znalazłoby się sporo!

ocenił(a) serial na 9
melisa1___

parker sie pod tym podpisuje obiema rekami !!!

ocenił(a) serial na 8
parker

Jestem jak najbardziej za!!! Świetny pomysł!!!

Doctor_CayyMan

Simpsonowie w telewizji? Oczywiście! Popieram! Szkoda tylko że nie mam tv4...

ocenił(a) serial na 10
Mariksha

NO i będą !! xD http://www.canalplus.pl/program/full?17055 buhahahah juz nie moge sie doczekać tylko żeby dali z napisami O_o <błaga>

Doctor_CayyMan

Jestem ZA!!!! Koniecznie!

<za krótki>

ocenił(a) serial na 10
Doctor_CayyMan

ja również jestem za tym żeby puścili to w TV :)

cOne_2

Ja też jestem za. Leci na Canal + niby, ale kto do cholery ma Canal+??

ocenił(a) serial na 8
Doctor_CayyMan

Chętnie się podpiszę pod tą prośbą ;-)) Film jest świetny!! ;-)) Gorąco pozdrawiam wszystkich fanów sympatycznej rodzinki ;-))

ocenił(a) serial na 10
Doctor_CayyMan

właśnie, kto ma canal+..:\ Mogły by odrodzic się czasy gdy Simpsonów puszczali na TVP1 lub TVP2. Zdecydowanie jestem za !!!

ocenił(a) serial na 9
brzyski291

Zdecydowanie ZA!!! Simpsonowie to jedna z najlepszych kreskówek!!!

ocenił(a) serial na 10
QuadDamage

Też jestem za tym, żeby puszczali Simpsonów w TVP1, albo TVP2. To bardzo śmieszny serial :P

ocenił(a) serial na 10
____10

TVP 1 albo 2. Polsat raczej zrobiłby to w swoim stylu =P wyemitował by kilkanascie odcinkow a potem je powtarzal i tak w kolko =P

ocenił(a) serial na 10
Doctor_CayyMan

Wydaje mi się że TVN7 byłoby w stanie to emitować. Pamiętam kiedyś powtarzali Przyjaciół, Czy boisz się ciemności i Alfa ; )

ocenił(a) serial na 10
Doctor_CayyMan

Już widziałem tego typu petycje i nawet bardzo dużo osób się pod tym podpisało, ale TVP miało to głęboko w dupie i nic z tego nie wyszło, ale gdyby ktoś próbował znowu to jestem ZA

ocenił(a) serial na 10
Doctor_CayyMan

Już widziałem tego typu petycje i nawet bardzo dużo osób się pod tym podpisało, ale TVP miało to głęboko w dupie i nic z tego nie wyszło, ale gdyby ktoś próbował znowu to jestem ZA

ocenił(a) serial na 10
Doctor_CayyMan

Doctor_CayyMan

Jestem za, jestem za, jestem za za za za !!!! A za nami tysiące luduuuu...

Come on polish television, don't be such an asshole.

ocenił(a) serial na 10
Taurus

Wolałbym na dvd niż w tv.

Est85

A ja na żywo :P
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:)