Zbieram podpisy po to aby Simpsonowie byli w polskiej telewizji. Wpisujcie sie jeśli chcecie zeby tak było
Jestem jak najbardziej ZA! Tylko widzę, że dawno tu byłeś i pewnie nie prędko odwiedzisz to forum... I niewiele głosów za Twoją propozycją ;) Ale od czegoś trzeba zacząć. Pozdrawiam.
Oczywiście też się podpisuje i mam nadzieję, że będzie tu więcej niż trzy wpisy:P
Moze trzeba ten link wysłac do każdej większej stacji w polsce, na ich stronach internetowych, kiedyś napisałem do TVNu żeby puścili od początku Przyjaciól i mnie posłuchali:):)
rowniez sie podpisuje, a jesli chodzi wysylanie listow do stacji to mysle ze w tv4 mogli by sie tym zaiteresowac, puszczali juz futurame, king of the hill no i family guy, wiec kumaja czacze ;p
No ja również jestem ZA mój kolega pisał do jestix i nawet mu odpisali:że narazie tego nie będzie ale za to są inne wspaniałe bajki i zaczęli je wymieniać.Wątpie żeby wam się udało ale próbujcie.Życze szczęścia.
Jestem za! Nie oglądałem nigdy Simpsonów ale słyszałem, że są na poziomie Family Guy czyli mojego ulubionego animowanego serialu:D Ale TV4 wygasa za chyba pol roku, bo nie przedluzyli umowy(swego czasu pisali o tym na FilmWebie), wiec mysle ze Polsat moglby to kupic.
Ja też jestem za! Nie oglądałem nigdy Simpsonów ale podobno jest na poziomie Family Guy czyli super :) Ale TV4 za pol roku wygasa, bo nie przedluzyli umowy (swego czasu pisali o tym na FilmWebie), więc myślę, że Polsat mógłby to wykupić. Miło by było gdyby w piątkowe wieczory możnaby oglądać żółtki :D
Za jak najbardziej za!!!!!!!!!!!!! Uwielbiam, uwielbiam ich oglądać!!!!!!!!!!!!!
Oczywiście, że jestem za,jak wiele wiele osób, ale cieszyłbym się niezmiernie, gdy wyświetlani byli by na kanałach tvp, tvp2. polsat, lub tvn, gdyż nie mam innych programów :/ Pozdrawiam!
sluchajcie ta cala petycja nie ma najmniejszego sensu. bylo juz wiele takich prob odnosnie innych seriali, a takze probowano zreaktywowac Simpsonow. oczywiscie skoczylo sie wiadomo jak. tv masz gdzies takie takie petycje. nawet nie liczcie na to ze cos zmienicie. najlepszym rozwiazaniem bedzie jak sobie ciagniecie odcinku z netu w oryginalnej wersji, sa sto razy lepsze niz te dubbingowane w Polsce. proponuje zamknac caly ten temat, oszczedzicie sobie przynajmniej czas. pozdrawiam fanow tej odjechanej kreskowki.
nikogo tu nie wysmiewam ani nie krytykuje . nie mam nic przeciwko twojej petycji ale nie obrazaj innych tępy dzieciaku , ktoremu sie wydaje ze zawojuje telewizję. i co zamierzasz zrobic screena z tego tematu i wyslac do tv? zdrowia zycze...
Jestem absolutnie na TAK!!!!! Kiedyś wydaje mi się, że TV ich pokazywała, a potem wszystko ucichło. Simpsonowie są o wiele ciekawsi niż kolejna już z kolei powtórka oklepanego serialu :/
Nie chcę ostudzać waszych myśli...i chęci. Jestem jak najbardziej za, ale z takim czymś na stronę www.petycje.com lub pl. Kiedyś miałem na FW pod ZAGUBIONYMI ok. 150 podpisów. Wysłałem i się nie udało. Tu jest ok. 30. Trzeba na tą strone wejść i rozesłać link!
Az sie zarejestrowalem tylko po to zeby sie tu wpisac. Simpsonowie to jest ta rzecz ktorej teraz mi najbardziej brakuje w polskiej telewizji ;(
jeśli mój wpis ma pomóc to oczywiście się wpisuje. teraz polsat tvn i jedynka ścigają sie w kupowaniu seriali. myśle, ze ten serial z tej trójki najszybciej ma szanse puścic tvn. trzeba napisac do nich jakis list :]
Nie wiem czy to coś pomoże, ale podpisuję się obiema rękami.
Szczerze mówiąc fakt, że od wielu lat nie pokazują w polskiej telewizji Simpsonów to prawdziwy skandal i największa afera III ( a jak ktoś chce to i IV ) Rzeczpospolitej.
Nie ma co liczyć na polską telewizję...
Większość stacji podaje na swoich stronach www adresy lub formularz do kontaktu,ale wszystkie jednakowo mają swoich odbiorców gdzieś i nie tylko nie uwzględniają ich próśb,ale nawet nie raczą odpisać.
Najważniejsze więc pytanie,to do kogo uderzyć z petycją,aby w naszym pięknym kraju wydano wreszcie Simpsonów na DVD-chyba nie jest to problem,skoro są dostępne nawet tuż za naszą zachodnią granicą!
A nabywców na pewno znalazłoby się sporo!
NO i będą !! xD http://www.canalplus.pl/program/full?17055 buhahahah juz nie moge sie doczekać tylko żeby dali z napisami O_o <błaga>
Chętnie się podpiszę pod tą prośbą ;-)) Film jest świetny!! ;-)) Gorąco pozdrawiam wszystkich fanów sympatycznej rodzinki ;-))
właśnie, kto ma canal+..:\ Mogły by odrodzic się czasy gdy Simpsonów puszczali na TVP1 lub TVP2. Zdecydowanie jestem za !!!
Też jestem za tym, żeby puszczali Simpsonów w TVP1, albo TVP2. To bardzo śmieszny serial :P
TVP 1 albo 2. Polsat raczej zrobiłby to w swoim stylu =P wyemitował by kilkanascie odcinkow a potem je powtarzal i tak w kolko =P
Wydaje mi się że TVN7 byłoby w stanie to emitować. Pamiętam kiedyś powtarzali Przyjaciół, Czy boisz się ciemności i Alfa ; )
Już widziałem tego typu petycje i nawet bardzo dużo osób się pod tym podpisało, ale TVP miało to głęboko w dupie i nic z tego nie wyszło, ale gdyby ktoś próbował znowu to jestem ZA
Już widziałem tego typu petycje i nawet bardzo dużo osób się pod tym podpisało, ale TVP miało to głęboko w dupie i nic z tego nie wyszło, ale gdyby ktoś próbował znowu to jestem ZA
Jestem za, jestem za, jestem za za za za !!!! A za nami tysiące luduuuu...
Come on polish television, don't be such an asshole.