PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87960}

Simpsonowie

The Simpsons
1989 -
8,0 79 tys. ocen
8,0 10 1 79174
8,4 34 krytyków
Simpsonowie
powrót do forum serialu Simpsonowie

Zbieram podpisy po to aby Simpsonowie byli w polskiej telewizji. Wpisujcie sie jeśli chcecie zeby tak było

Est85

Taaaaaaaaaaaaaaa na DVD by bylo lepiej bo mozna bylo sie smiac codzienie z odcinków ale jestem za tym zeby bylo w telewizi ale zeby nie bylo tyle reklam i jestem za tym zeby bylo na dvd jak nie moze byc w telewizj to niech przynajmniej niech wypuszcza na dvd (bez dubbing i lektora)tylko napisy ale lepiej oglondac bez popieram wszyskie wypowiedzi poprzedników.
Pozdrawiam

Taurus

Jestem jak najbardziej za:-) Ci co maja Canal+ to ogromni fuksiarze...

ocenił(a) serial na 10
Taurus

Jo tyż, tylko bez tego lamerskiego dubbingu co był w "Pulskie"!

ocenił(a) serial na 10
Taurus

Ja też jestem za, tylko bez tego lamerskiego dubbingu co był w Pulsie!

Doctor_CayyMan

TAK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ocenił(a) serial na 10
Doctor_CayyMan

Jestem na Tak <krótki, ile musze to jeszcze pis..>

Doctor_CayyMan

jestem za !! super pomysł juz sobie wyobrazam te miliony przed telewizorami...

użytkownik usunięty
Doctor_CayyMan

Mam dostęp do Simpsonów (Canal+), ale mimo tego podpisuje się! :)

ocenił(a) serial na 10

I ja się dopisuję, chociaż mam wszystkie odcinki na płytach DVD :P

w_szoku

jestem za!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! uwielbiam simpsonow:)

kmieton

tez mam wszystkie i sa swietne!! dolaczam sie;p

ocenił(a) serial na 10
Doctor_CayyMan

Heh, i po sprawie, niby si€ udalo :) mielimy Simpsonow w telewizji. Moze i mamy dalej, nie wiem, zwatpilam w ich ogladanie po uslyszeniu polskiego dubbingu, brr... Dlaczego nie lektooor??? Albo napisy??? Ostatnimi czasy polski dubbing wszed na dosyc wysoki poziom. Polscy Simpsonowie znow zanizyli srednia.

pps. w kinowej wersji calkiem ladnie im wyszlo podkladanie glosow. nie idealnie, ale i nienajgorzej.

ps. sorka ze bez polskich znakow. i bez nich ciezko sie polapac w niemieckiej klawiaturze.a przy okazji-niemcy i tak maja gorzej, u nich przeciez dubbinguja wszystko, bleh.

Doctor_CayyMan

Ja jestem za. Choć wątpie, pewnie znowu ludzie będą słać petycje, bo im się coś nie spodoba. Ja z przyjemnością oglądałem Simpsonów na Pulsie. Czy z dubbingiem czy z napisami... I tak uwielbiam.

marcinjuve

dołączam się, tylko byle nie z tym koszmarnym dubbingiem, chyba, że byłaby to jedyna możliwość

ocenił(a) serial na 10
Lord_Sith

no przecież że jestem za :)uwielbiam simpsonów

Doctor_CayyMan

mam 13 pierwszych sezonow na DVD ale i tak sie przylaczam :)

Doctor_CayyMan

Jestem jak najbardziej za choć mam 18 sezonów z lektorem to przyjemnie będzie obejrzeć ponownie na TVP ,mieszka blisko Czech jak widzę że na ĆT (chyba15lat jak emitują)to cholera mnie bierze że jest to nie możliwe w tym kraju lub się koduje,popieram jak najbardziej by i u nas tak było!!!!!!!!!!!!!!

użytkownik usunięty
Doctor_CayyMan

http://kreskowki.tv/index.php?ac=search Z Canal + :) :) :)

ocenił(a) serial na 10
Doctor_CayyMan

Jestem za tylko jeśli będą z napisami. Z lektorem lub co gorsza, z dubbingiem rujnuje to dzieło sztuki. To jest po prostu zbrodnia niewybaczalna. To jest tak jakby ktoś Krzyżaków zdubbingował po niemiecku. Albo też jakiś inny polski klasyk na ruski, niemiecki, chiński i takie tam.

Jack_ONeill

Jestem jak najbardziej ZA!!! Obejrzałem wszystkie odcinki, i mogę stwierdzić że to zarąbisty serial! Jack, simpsonów puszczą albo z lektorem (oby tak) lub z dubbingiem :/( oby nie). U nas w Polsce zauważ że wszystkie "hity" lecą z lektorem ! PS.
Niech Simpsonowie lecą na tvp 1 lub 2, ponieważ nie dostaniemy reklam :P!

IvonaplJacek

Na wikipedi pisze " Emisja Polsat (2010-) Czyli można liczyć :D!

ocenił(a) serial na 9
Doctor_CayyMan

Jak najbardziej tak własnie oglądam 17 sezon tego serialu (odcinki po kolei) i uważam ten serial za swój ulubiony.