Co się stało? Wszystkie tego typu kreskówki schodzą na psy w mojej ocenie , South Park ,
Family Guy no i Simpsonowie to już nie ta magia, teraz jak oglądam to rzadko się śmieje są po
prostu nudne :/
South Park był dobry do jakiegoś momentu potem stał się bardzo badziewny , a jakie masz zdanie wobec pozostałych kreskówek .
No cóż nie przepadam za Family Guy, ale za to kocham Simpsonów. SP moim zdaniem zawsze był badziewny, potrafię śmiać się do łez oglądając Simpsonów, ale south park nie rusza mnie wcale.
tak ja i ciebie Simsonowie bawiły mnie ,nie ma takiego drugiego serialu który mnie tak rozśmieszał ale to już się kończy niestety :-(
Znajdź mi drugi serial który przetrwał tyle sezonów BEZ spadku jakości scenariuszów. Nawet oryginalność kiedyś się kończy.
no tak masz racje ale te seriale stają się nudne ja tak uważam, po za ty jestem pełen podziwu że Simpsonowie tak długo się utrzymują na antenach tv
Osobiście uważam, że powinni zakończyć już ten serial bo przez nowe sezony psuje sobie tylko o nim opinie.
Futurama tak zam jest dobry ale nie oglądam ostatnia tego raz próbowałem obejrzeć z polskim dubbingiem katastrofa to było jak Simpsonowie wersja kinowa jak usłyszałem głos tego robota (Bender) to się śmiałem z politowania że jak można był skopać coś takiego , nie to że mam coś do polskich dubbingów ale na boga czegoś takiego się nie robi .Pozdrawiam :D