Simpsonowie

The Simpsons
1989 -
8,0 79 tys. ocen
8,0 10 1 79428
8,5 26 krytyków
Simpsonowie
powrót do forum serialu Simpsonowie

Co się stało? Wszystkie tego typu kreskówki schodzą na psy w mojej ocenie , South Park ,
Family Guy no i Simpsonowie to już nie ta magia, teraz jak oglądam to rzadko się śmieje są po
prostu nudne :/

SeBo47

South Park zawsze był do dupy :P

duli500

South Park był dobry do jakiegoś momentu potem stał się bardzo badziewny , a jakie masz zdanie wobec pozostałych kreskówek .

SeBo47

No cóż nie przepadam za Family Guy, ale za to kocham Simpsonów. SP moim zdaniem zawsze był badziewny, potrafię śmiać się do łez oglądając Simpsonów, ale south park nie rusza mnie wcale.

duli500

tak ja i ciebie Simsonowie bawiły mnie ,nie ma takiego drugiego serialu który mnie tak rozśmieszał ale to już się kończy niestety :-(

ocenił(a) serial na 8
SeBo47

Może kończą im się pomysły? :P Simpsonów jest już 25 serii przecież xD

LiQuierroGirl

to fakt może czas na emeryturę :)

ocenił(a) serial na 7
SeBo47

albo to my się po prostu starzejemy ;)

SeBo47

Znajdź mi drugi serial który przetrwał tyle sezonów BEZ spadku jakości scenariuszów. Nawet oryginalność kiedyś się kończy.

crazy_race

no tak masz racje ale te seriale stają się nudne ja tak uważam, po za ty jestem pełen podziwu że Simpsonowie tak długo się utrzymują na antenach tv

ocenił(a) serial na 8
SeBo47

Osobiście uważam, że powinni zakończyć już ten serial bo przez nowe sezony psuje sobie tylko o nim opinie.

SeBo47

Oglądaj Futuramę, serial również Mata Groeninga, według mnie nawet lepszy.

donmaslanoz14

Futurama tak zam jest dobry ale nie oglądam ostatnia tego raz próbowałem obejrzeć z polskim dubbingiem katastrofa to było jak Simpsonowie wersja kinowa jak usłyszałem głos tego robota (Bender) to się śmiałem z politowania że jak można był skopać coś takiego , nie to że mam coś do polskich dubbingów ale na boga czegoś takiego się nie robi .Pozdrawiam :D

SeBo47

Dubbing nie najlepszy, ale oryginał świetny.

donmaslanoz14

Tak oryginał jest świetny