PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87960}

Simpsonowie

The Simpsons
1989 -
8,0 79 tys. ocen
8,0 10 1 79127
8,3 29 krytyków
Simpsonowie
powrót do forum serialu Simpsonowie

1) Mr. Burns
2) Bart
3) Homer

ocenił(a) serial na 9
corben1

Fat Tony!

ocenił(a) serial na 10
corben1

1) Moe
2) Bart
3) Maggie (za odcinek z moe kiedy ten był jej ,,opiekunką")

użytkownik usunięty
corben1

1. Lisa Simpson.
2. Ned Flanders.
3. Dr Nick Riviera.

ocenił(a) serial na 8
corben1

1.Homer
2.Wilie
3.Krusty

3 to zdecydowanie za mało :)

ocenił(a) serial na 8
corben1

1. Maggie (niewzruszone dziecię, kocham odcinek ze strzelaniem do pana Burnsa)
2. Pan Burns (!!)
3. Duffman

ocenił(a) serial na 10
bsbaskas

który to odcinek? która seria? - albo przeoczyłem albo nie pamiętam - muszę obejrzeć

użytkownik usunięty
corben1

Sezon 6 odc. 25 i sezon 7 odc. 1.

ocenił(a) serial na 10
corben1

1. Bart
2.Homer
3. Meggie

ocenił(a) serial na 10
corben1

A teraz z innej beczki:
Wasze 3 najbardziej irytujące lub wkurzające postacie z serialu to ... ?

U mnie to:
1) Marge (+ jej siostry) - ze względu na chrapliwy głos, który działa mi na uzębienie;
2) Krusty The Clown - ze względu na ten idiotyczny śmiech, wygląd i wszystko inne, co robi (wiem, że takie właśnie mają być klauny, ale ja nienawidzę klaunów);
3) The Grandpa - ojciec Homera - coś mi się robi, jak go widzę - jak się pojawia, to psuje mi cały odcinek :)

użytkownik usunięty
corben1

1. Moe Szyslak.
2. Woźny Willie.
3. Rainier Wolfcastle.

ocenił(a) serial na 8
corben1

1. Dziadek - i to chyba tyle. Klaunów się panicznie boję, ale Krusty mi nie przeszkadza. Może trochę jeszcze nie przepadam za Szeryfem, ale nie jest to jakaś wielka irytacja. Ja w ogóle kocham Simpsonów, niemale bezkrytycznie :) Co udowodniłam niniejszym: http://barkuchnia.blogspot.com/2012/03/simpsonowie-vs-nalesniki-barbary.html

ocenił(a) serial na 10
bsbaskas

Wow! Spoko! Ty naprawdę masz fioła na punkcie Simpsonów! Zupełnie jak ja. Właśnie przerabiam 6 sezon i nie mogę się doczekać do odcinka z Mr Burns'em o którym wspominałaś. SIMPSONOWIE ŻONDZĄ ;)))

ocenił(a) serial na 8
corben1

No ja po raz drugi jadę ze wszystkimi sezonami :) A ten odcinek ze strzelaniem jest genialny, pan Burns bije tam wszelkie rekordy :D A najlepsze jest to, że to dwuczęściowy odcinek!

ocenił(a) serial na 9
corben1

Aż dziwię się, że nikt nie wspomniał o jednym. BOB! Przecież to jest genialna postać pod każdym względem. Uwielbiam głos Kelseya Grammera. Nie dziwię się, że za jeden odcinek dostał nagrodę Emmy. Dobrze, że jest go tak mało, co kilka lat bo jednak szybko by się znudził.

ocenił(a) serial na 10
ohjehr

nieciekawy jest wątek z Bobem , który usiłuje zabić Barta.
Czy komukolwiek jest żal dziadka ? Jak go olewają.............

ocenił(a) serial na 9
jestemtwoimojcem

A ja myślę, że każdy odcinek jest ożywieniem danego sezonu. Uwielbiam po prostu tą postać.