PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87960}

Simpsonowie

The Simpsons
1989 -
8,0 79 tys. ocen
8,0 10 1 79209
8,4 34 krytyków
Simpsonowie
powrót do forum serialu Simpsonowie

az sie boję nastepnych 2 sezonów :( ostatnio od poczatku ogladam serial i to co było kieyds a jest teraz to jak mercedes z maluchem porównać. Najlepsze Simpsony chyba juz za nami kiedyś smialem sie co chwila a teraz tylko patrze ile do konca odcinka;/

ocenił(a) serial na 9
sampa

odcinek z Gagą owszem, dno.
ale cały sezon uważam za duany

ocenił(a) serial na 10
Gelu_3

W ogóle wątek z GaGą został źle rozegrany, chociaż ten pociąg był zajebisty.

ocenił(a) serial na 9
sampa

Z sezonu na sezon serial coraz gorszy. Gdzieś tak od 19 sezonu zaczął podupadać. Oglądam wcześniejsze odcinki i zachwycam się, oglądam nowe i pytam: o co chodzi. Wcześniej było śmiesznie, zaskakująco, ciekawie. Teraz pseudointelektualne żarty i porównania, które nie śmieszą, kiepska i nieciekawa fabuła. Przestaję oglądać nowe odcinki bo chcę zachować dobre zdanie o tym serialu!
Faktycznie - pociąg był fajny :D

ocenił(a) serial na 8
sampa

Odcinek z Gagą był rewelacyjny, ale chyba mogę zrozumieć tych, którym się nie podobał, bo był zrobiony bardzo dla fanów.

ocenił(a) serial na 10
nikike

Zgadzam się.

ocenił(a) serial na 8
HeatherSweet

Z pierwszą czy z drugą częścią posta?

ocenił(a) serial na 10
nikike

Z całą Twoją wypowiedzią.

ocenił(a) serial na 8
HeatherSweet

To jeszcze lepiej.

ocenił(a) serial na 8
sampa

Odcinek nie był aż taki zły, najlepsza była piosenka Homera na końcu :D

ocenił(a) serial na 8
Maciek1357

I like my, I like my I really like my Homer face :D

ocenił(a) serial na 9
sampa

To był taki odcinek, żeby można było tam wcisnąć gwiazdę i żeby to ona grała pierwszoplanową rolę. Nic więcej. 4/10 - za pociąg.

użytkownik usunięty
sampa

Najgorszy finał sezonu. I zarazem jeden z nudniejszych odcinków.

ocenił(a) serial na 10

Widzę zdania co do tego odcinka bardzo podzielone. Ja powtórzę to co napisałem na forum The Simpsons - bardzo udane zakończenie bardzo słabego sezonu.

użytkownik usunięty
Vidiu

Żartujesz? Odcinek strasznie zrobiony pod "gwiazdę". Gdyby zrobili z niej anonimową postać której Lady Gaga użycza głosu może by coś z tego było a tak mamy słaby odcinek na koniec średniego sezonu.

sampa

Ja na szczęście jeszcze nie dotarłem do upadku Simpsów jestem na początku świetnego sezonu trzeciego.

ocenił(a) serial na 8
crazy_race

To ciesz się fajnymi odcinkami, bo po 12-15 sezonie to kompletna katastrofa z ratowaniem fabuły odcinka różnymi gwiazdami np.: właśnie Lady Gaga.

lukan280

Czyli jedyne co najnowsze odcinki mają do zaoferowania to gościnne występy ? Nie ma już dobrych żartów, ciekawych scenariuszów, zabawnych dialogów ? Nic z tego się nie ostało ?

ocenił(a) serial na 10
crazy_race

Takie tam gadanie faktycznie częściej pojawiają się gwiazdy ale serial dalej jest świetny a niektóre odcinki są o wiele śmieszniejsze niż dawniej

crazy_race

Ostało się, tyle, że kiedyś sztuką było trafić na słaby odcinek Simpsonów, teraz sztuką jest trafić na dobry odcinek. Odcinki z gwiazdami są świetne, ale wtedy gdy gwiazdy są postaciami drugo, czy nawet trzecioplanowymi. Przypominają mi się odcinki z Beatlesami - Starr, Harrison i McCartney pojawiali się w pojedynczych odcinkach, ale nigdy ich nie "zawłaszczali", a tak było z Gagą, było jej za dużo.