re.: serialik
Beto ! Jestem już bardzo, ale to bardzo dorosły ( może już zdziecinniały) bo sprzeciwiam się temu że to jest serialik dla naszych
pociech. Nie dam się oderwać od SIMPSONÓW !!!!!!!
no i proszę..
nie mam nic przeciwko temu...miłego oglądania...hmmm nie wiedziałam, że serialik ma aż tylu fanów....to bardzo cieszy...czyli wiadomo, że czas spedzony przed telewizorem nie jest stracony.
Oj.......
wydawało mi się....idę spać...to przez tego dyktatora który wykupił pisma:(
pogardy?????nutka????
nie, dlaczego...chyba nie przepadam za tym serialem i tyle...znowu mamy odmienne zdanie...cóż
Ja też
za jakąś pociechę się nie uważam..yhmm..!!! A w serialu poruszane są czesto sprawy których dziecko nie zrozumie. Dla dzieci to teletubisie.
owszem
Ale teletubisi są dla naprawdę małych dzieciaczkó...a Simsonów moga oglądać juz starsze dzieci
Kiedy byłem mały, tzn chodziłem do podstawówki i na Cartoon Network lecieli Simpsonowie od razu przelaczalem albo odchodzilem od telewizora, po prostu tak mi sie nie chcialo tego ogladac, bo uwazalem za malo smieszne. Podroslem i jestem wielkim fanem Simpsonów! Jako dziecko trudno zrozumieć humor tam zawarty przez co Simpsonowie wydają się nudni, natomiast tacy nie są.