PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=87960}

Simpsonowie

The Simpsons
1989 -
8,0 79 tys. ocen
8,0 10 1 79182
8,5 33 krytyków
Simpsonowie
powrót do forum serialu Simpsonowie

serialik...

ocenił(a) serial na 7

śmieszny, zabawny dowcipny...odpowiednie dla naszych pociech...

Beta

re.: serialik
Beto ! Jestem już bardzo, ale to bardzo dorosły ( może już zdziecinniały) bo sprzeciwiam się temu że to jest serialik dla naszych
pociech. Nie dam się oderwać od SIMPSONÓW !!!!!!!

ocenił(a) serial na 7
Jerzy_Zemla

no i proszę..
nie mam nic przeciwko temu...miłego oglądania...hmmm nie wiedziałam, że serialik ma aż tylu fanów....to bardzo cieszy...czyli wiadomo, że czas spedzony przed telewizorem nie jest stracony.

ocenił(a) serial na 8
Beta

Hmmmm..
....wyczułam lekką nutkę pogardy ...czy się mylę?.....

ocenił(a) serial na 8
Selma

Oj.......
wydawało mi się....idę spać...to przez tego dyktatora który wykupił pisma:(

ocenił(a) serial na 7
Selma

pogardy?????nutka????
nie, dlaczego...chyba nie przepadam za tym serialem i tyle...znowu mamy odmienne zdanie...cóż

ocenił(a) serial na 8
Beta

Ja też
za jakąś pociechę się nie uważam..yhmm..!!! A w serialu poruszane są czesto sprawy których dziecko nie zrozumie. Dla dzieci to teletubisie.

ocenił(a) serial na 7
Selma

owszem
Ale teletubisi są dla naprawdę małych dzieciaczkó...a Simsonów moga oglądać juz starsze dzieci

ocenił(a) serial na 10
Beta

Kiedy byłem mały, tzn chodziłem do podstawówki i na Cartoon Network lecieli Simpsonowie od razu przelaczalem albo odchodzilem od telewizora, po prostu tak mi sie nie chcialo tego ogladac, bo uwazalem za malo smieszne. Podroslem i jestem wielkim fanem Simpsonów! Jako dziecko trudno zrozumieć humor tam zawarty przez co Simpsonowie wydają się nudni, natomiast tacy nie są.