jak myslicie czy sezon 21 tez bedzie duzym sukcesem ja mysle ze tak
ja myśle że nie, już w 20 serii widać że niestety po 20 latach emisji serial w końcu się wypalił :(
Sezon 21. z pewnością nie przebije poprzednich sezonów, a w szczególności tych pierwszych. W ogóle jestem ciekaw, ile The Simpsons przetrwają jeszcze w TV. Gdzieś czytałem, że mają podpisane jakieśtam kontrakty na 22. i 23. sezon. Możliwe, że "dobiją" do 25 sezonów albo 500 odcinków i skończą. Fani tej kreskówki pewnie mnie zjedzą, ale widać, że Simpsonowie dobiegają końca. Bo jakoś nie wyobrażam sobie, że za następne, powiedzmy, 20 lat na FOXie zobaczymy 41. sezon The Simpsons i odcinek nr 1072 :).
wlasnie obejrzalem 3 odcinek z 21 sezonu, no i straszny zawód, Marge jako wrestler, słabe teksty, szkoda myślałem, że serial pociągnie jeszcze parę lat na dobrym poziomie
ja ogladalem juz jakis czas temu najnowszy treehouse of horror i to chyba najslabszy "domek na drzewie" jak do tej pory niestety
takie sobie te odcinki, juz w sezonie 20 spotkalo mnie kilka rozczarowan
zwlaszcza jak zdobylem z 5-6odcinkow naraz i tylko 1 byl fajny, zupelnie nie to czego oczekiwalem
niby simpsonowie ale to jakos nie to, czegos zabraklo choc nie wiem czego
ale mam wielka nadzieje ze to tylko chwilowy spadek formy i zobaczymy jeszcze troche naprawde fajnych odcinkow
ja się obawiam, że The Simpsons staczają się po równi pochyłej, na niektóre gagi żal patrzeć przez wzgląd na to jak były genialne w starszych sezonach. Najgorsze jest nadużywanie motywu powtarzania 'śmiesznej' sekwencji - wydaje się, że robią to tylko po to żeby dojechać do tych 21 minut każdego odcinka.
ostatnio wlasnie kilka razy zawiodlem sie na simpsonach
wczescniej byly ze 2odcinki typu "clip show" czyli zlepek scen z poprzednich odcinkow i to mi sie nie podobalo oczywiscie, jak kazdemu chyba
ale pozatym wszystko bylo super
no a teraz po obejrzeniu tych paru odcinkow poprostu bylem zawiedziony, zabraklo czegos
nie byly jakies znowu tragiczne czy cos
ale jednak bylem rozczarowany