Czy ktoś zwrócił uwagę na teksty pojawiające się w serialu ? Są bardzo dobre np. Życie w ciągłym poczuciu braku może sprawić, że nie docenisz tego co masz.. i wiele innych.
Może scenariusz nie jest wybitny, ale to po prostu telenowela, w której musi się coś dziać, ale teksty ma naprawdę dobre :) polecam się przysłuchać :)
Też zauważyłam te teksty, takie życiowe są. Dla mnie serial super i aktorzy a szczególnie Elka, fantastyczna jest. Codziennie czekam na nowe odcinki i nowe mądrości od Elki :p
Mi podobał się bardzo wywiad z gościem od książki na temat związków. O dziwo, jego twierdzenia były zgodne z prawdą (faceci muszą gonić kobiety by nie szukały po bokach, kobiety muszą uciekać przed facetami by podtrzymywać ich zainteresowanie). Aczkolwiek prawda jest taka, że oboje muszą być niedostępni by wzbudzić zainteresowanie. No! Jednak serial na plus :P
Czy zauważyliście małe podobieństwo z "O mnie się nie martw"?
Albo mnie się zdaje albo postać Krzysztofa z "OSNM" to matka Elki, kobieta prześmieszna w swej głupocie, wkurzająca, irytująca, przez co i zabawna potwornie. Tekst Krzysztofa "Kaszubo mecenasie", w wykonaniu mamuni to "Jacku kołczu" hahaha :-)
"i teraz będziemy tak siedzieć obok siedzie i patrzeć w dwa monitory jak wszyscy na świecie"?
podczas gdy Mikołaj pisał coś na komputerze i nie zwracał uwagi na Elkę, a ona wtedy chwyciła z przekory za telefon.
odcinek 54 :)
i jeszcze mi sie podobało:
"żeby uniknąć nudy w związku spójrz na swojego partnera jak zupełnie obca kobieta, mały trick, a przypomnisz sobie dlaczego się w nim zakochalaś" :)
też odcinek 54 :)