PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747666}

Singielka

2015 - 2016
7,2 12 tys. ocen
7,2 10 1 11858
Singielka
powrót do forum serialu Singielka

Na początku bardzo byłam za Tomaszem, ale ile można to ciągnąć? Tyle odcinków a on nie zrobił nic? Konrad umie zaopiekować się Elką i nawet widzę go w roli jej męża. Na fp zauważyłam że znacznie więcej jest osób za Tomaszem. Może tutaj jest ktoś kto podziela moje zdanie?

ocenił(a) serial na 8
Natalia_Urbaniak_filmweb

taak! większość z nas tu na filmwebie to #teamwilk =) Ja również na początku byłam wielką fanką Tomka, ale zaczął mnie już chłopaczyna irytować... Miarka się przebrała chyba wtedy, kiedy umówił się z Elką, ona wystroiła się jak na bal, a on ją wrzucił do friendzone :/ Wtedy ostatecznie przestałam im kibicować, na szczęście pojawił się Konrad - ogarnięty koleżka, który potrafi zawalczyć o swoją wybrankę i nie boi się jej pokazać swoich zamiarów. Nie rozumiem tego ciągłego zachwytu nad Tomkiem na fb. Bo co? Bo przystojny, bo nieśmiały, bo ostrożny bo nieraz zraniony? Pipa nie kandydat na męża ;)

ocenił(a) serial na 10
martadz_91

No dokładnie! Zgadzam się! Ale oglądajac zwiastun na wrzesień to wnioskuje że Elka jednak zostawi Wilka -_- co okropnie mnie nie zadowala... Wgl na końcu gdy pokazywali co bedzie we wrzesniu sie poplakalam i mam nadzieje że jednak producenci zrobią coś ciekawego a nie beda dalej ciagnac nudna historie Elki i Tomasza... Na poczatku super historia miłosna ale teraz??