Matka Elki wymiata :D Najlepiej zagrana postać w serialu. I jak ona w końcu ma na imię?...:))
Ojej mnie strasznie irytuje.. Wiem ze pani Pomykala fantastycznie gra i bardzo lubie tą aktorke ale postac Sławy to brr taka gluupia baba :)
Dla mnie super ! Obłędna rola komediowa , bije wszystkich na głowę. Ma na imię Sława , ładnie oryginalnie :)
Ma na imię Mirosława. W jednym odcinku były mąż nazwał ją Mirka, a ona się skrzywiła. Sława brzmi bardziej dostojnie, a ona przecież dążyła do lepszego życia ;)
Mnie osobiście irytuje. Może dlatego, że nie trawie ludzi, którzy zawsze wszystko wiedzą lepiej i mieszają się w każdy element życia drugiej osoby.
ona wymiata i w serialu to się sprawdza (śmieszne akcje, fajne sceny z nią i jej mamą)
ale jakbym miała matkę chociaż w połowie tak walniętą, to bym się już do niej dawno nie odzywała. Sławka powinna się leczyć :D :D
o tak, jest śmieszna i to bardzo, a jaka głupia! I jak coś wypali to wszystko opada :-) kropka w kropkę jak moja teściowa ;-P
Ms Bennet :D Rola odegrana idealnie. Irytująca, głupia kobieta, która chce dobrze:)
Dorota Pomykała jest fantastyczną aktorką. Ale ta cała Sława, jest taką jedną wielką kumulacją cech najgorszej, najupierdliwszej matki. Jest nie do zniesienia, jest irytująca. Źle się ją ogląda. A te córki takie uległe, zwłaszcza Natalia (notabene fatalna rola tej aktrisy) Matka i Natalia są beznadziejne, jedna nadopiekuńcza i wtrącająca się w każdy cal życia córek, a druga jakaś nieogarnięta dziumdzia, żyjąca bez celu, ani ładna, ani mądra. I jej narzeczony chirurg 26 letni! (???). Bardzo dobra jest pod każdym względem babcia. Oj biedna ona...ale mądra i sympatyczna.
Oj zgadza się. Julia Kamińska ma tu fatalną rolę. Albo ta bohaterka ma być taka beznadziejna, albo... Natalia jest jakąś głupią dziunią tu. Irytująca. A Babcia wymiata. Super postać :-)