http://www.telemagazyn.pl/artykuly/singielka-odcinek-126-konrad-oswiadczy-sie-el ce-a-ona-zgodzi-sie-zostac-jego-zona-zdjecia-50035.html
Jest! W końcu się coś ruszyło. Nie mogę już patrzeć na te cielęce oczy w stronę ślepego Tomasza. Wilki górą auuu ;)
Tylko niestety na tych zdjęciach wygląda to trochę jak alternatywna rzeczywistość, choć liczę że i tak sprawa z Konradem pójdzie do przodu.
Auuu , też nie mogę patrzeć na Tomasza , zero faceta z niego !
Takim stał się rozmamłanym gościem , nie widzi fajnej Elki , ta Daria to jakaś manipulantka , wstrętne baba !!
chyba masz na myśli Nadię :)
W sylwestrowym odcinku wszystko było idealne, sytuacja, napięcie, a od tamtej pory emocje jakoś tak opadły. Ale mam nadzieję Wilk w natarciu. Już nie mogę się doczekać jutrzejszego odcinka.
Błagam nie. Może to kolejna dobra zmiana w życiu? Jak ta ostatnia sylwestrowa :)
To by było bardzo w stylu starej Elki. Oby to była jednak dobra zmiana :) Ogólnie jej wygląd na tych zdjęciach: ubranie i fryzura to nie jak ta Elka teraz. Na jednym zdjęciu to o mało jej nie pomyliłam z Dorotą :D
Co do samego serialu mam nadzieje że jednak będzie inny koniec niż w oryginale. Tomaszowi i Elce mówię tak jedynie jako przyjaciele.
Z opisu odcinka 126 (uwaga spoiler):
"Z kolei niczego nieświadoma Elka jedzie na reportaż z Konradem, na którym ma udawać jego żonę!"
Tak więc bez szału :P
o matko, pojawiły się nowe cztery streszczenia
będzie progres! Elka i Tomasz w końcu w miarę szczerze porozmawiają
na tyle, że odcinek później Tomasz będzie myślał, że Elka jednak spotyka się z Konradem, bo będzie opiekować się jego synem, i całą sytuację będzie obserwował z auta.
co za człowiek
oooooo.... to progres że hoho :D Ale w sumie to już sukces że ze sobą rozmawiają patrząc na obecne odcinki.
to jeżeli przez 10 odcinków będą się zbierać do rozmowy, to ile im zajmie te ostateczne zejście się? 300? o ile oczywiście kiedyś to w ogóle nastąpi :D :D :D
Pewnie kiedyś się zejdą ale ja należę do tej grupki która im nie kibicuję.
Skoro Singielka ma wrócić po wakacjach to jeszcze trochę odcinków przed nami :)
ja już chyba też nie, znudziło mi się po Sylwestrze
zobaczymy jak się rozwinie sytuacja na froncie ;)
Swoją drogą nie wiem czy oglądałaś 119odc ale Elką fajną informację zapodała Tomaszowi na jego imprezie :D Się chłop zdziwił :D
jasne że oglądałam ;d ze zniecierpliwieniem czekam na 120
Tomasz się przyczaił, zagadał, zażartował o dawnych czasach i prezentach, a tu bam, Elka mu wyjeżdża z informacją że odchodzi z pracy. boski prezent ;P