PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747666}

Singielka

2015 - 2016
7,2 12 tys. ocen
7,2 10 1 11858
Singielka
powrót do forum serialu Singielka

http://www.telemagazyn.pl/artykuly/singielka-odcinek-126-konrad-oswiadczy-sie-el ce-a-ona-zgodzi-sie-zostac-jego-zona-zdjecia-50035.html

Jest! W końcu się coś ruszyło. Nie mogę już patrzeć na te cielęce oczy w stronę ślepego Tomasza. Wilki górą auuu ;)

Tylko niestety na tych zdjęciach wygląda to trochę jak alternatywna rzeczywistość, choć liczę że i tak sprawa z Konradem pójdzie do przodu.

ocenił(a) serial na 7
mistrzyniF1

Auuu , też nie mogę patrzeć na Tomasza , zero faceta z niego !
Takim stał się rozmamłanym gościem , nie widzi fajnej Elki , ta Daria to jakaś manipulantka , wstrętne baba !!

ocenił(a) serial na 7
nathalie34

chyba masz na myśli Nadię :)
W sylwestrowym odcinku wszystko było idealne, sytuacja, napięcie, a od tamtej pory emocje jakoś tak opadły. Ale mam nadzieję Wilk w natarciu. Już nie mogę się doczekać jutrzejszego odcinka.

ocenił(a) serial na 7
mistrzyniF1

Sory , Nadia

mistrzyniF1

OMG przeczytałam ucieszyłam się :) Ale chwila chwila żeby to nie był kolejny sen Elki...

ocenił(a) serial na 7
p_o_n_

Błagam nie. Może to kolejna dobra zmiana w życiu? Jak ta ostatnia sylwestrowa :)

mistrzyniF1

To by było bardzo w stylu starej Elki. Oby to była jednak dobra zmiana :) Ogólnie jej wygląd na tych zdjęciach: ubranie i fryzura to nie jak ta Elka teraz. Na jednym zdjęciu to o mało jej nie pomyliłam z Dorotą :D
Co do samego serialu mam nadzieje że jednak będzie inny koniec niż w oryginale. Tomaszowi i Elce mówię tak jedynie jako przyjaciele.

ocenił(a) serial na 6
p_o_n_

Hahha ja też myślałam, że to Dorota :D

ocenił(a) serial na 9
mistrzyniF1

Z opisu odcinka 126 (uwaga spoiler):

"Z kolei niczego nieświadoma Elka jedzie na reportaż z Konradem, na którym ma udawać jego żonę!"

Tak więc bez szału :P

ocenił(a) serial na 7
talka12

csiii, będzie dobrze, bo w 128 pójdzie z nim na bal ;D

mistrzyniF1

haha coraz ciekawiej :D oby coś z tego wyszło :)

ocenił(a) serial na 7
p_o_n_

o matko, pojawiły się nowe cztery streszczenia
będzie progres! Elka i Tomasz w końcu w miarę szczerze porozmawiają

mistrzyniF1

ciekawi mnie na ile to będzie to " w miarę" :D

ocenił(a) serial na 7
p_o_n_

na tyle, że odcinek później Tomasz będzie myślał, że Elka jednak spotyka się z Konradem, bo będzie opiekować się jego synem, i całą sytuację będzie obserwował z auta.

co za człowiek

mistrzyniF1

oooooo.... to progres że hoho :D Ale w sumie to już sukces że ze sobą rozmawiają patrząc na obecne odcinki.

ocenił(a) serial na 7
p_o_n_

to jeżeli przez 10 odcinków będą się zbierać do rozmowy, to ile im zajmie te ostateczne zejście się? 300? o ile oczywiście kiedyś to w ogóle nastąpi :D :D :D

mistrzyniF1

Pewnie kiedyś się zejdą ale ja należę do tej grupki która im nie kibicuję.
Skoro Singielka ma wrócić po wakacjach to jeszcze trochę odcinków przed nami :)

ocenił(a) serial na 7
p_o_n_

ja już chyba też nie, znudziło mi się po Sylwestrze
zobaczymy jak się rozwinie sytuacja na froncie ;)

mistrzyniF1

Swoją drogą nie wiem czy oglądałaś 119odc ale Elką fajną informację zapodała Tomaszowi na jego imprezie :D Się chłop zdziwił :D

ocenił(a) serial na 7
p_o_n_

jasne że oglądałam ;d ze zniecierpliwieniem czekam na 120
Tomasz się przyczaił, zagadał, zażartował o dawnych czasach i prezentach, a tu bam, Elka mu wyjeżdża z informacją że odchodzi z pracy. boski prezent ;P

mistrzyniF1

W sumie dobrze że się ogarnęła i postawiła na taki radykalny krok. Inaczej to by siedziała za tym biurkiem swoim i biadoliła o Nadii i Tomaszu...