PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=747666}

Singielka

2015 - 2016
7,2 12 tys. ocen
7,2 10 1 11851
Singielka
powrót do forum serialu Singielka

Wreszcie się doczekałam , wy też im kibicowaliście ?

ocenił(a) serial na 10
nathalie34

tylko niestety zaraz się wszystko popsuje :(

ocenił(a) serial na 7
stonka9214

Co ta Elka wyprawia ? Po co mu chce o tym powiedzieć , że ten drań adwokacina coś jej wsypał . Ach , zła jestwm :((

ocenił(a) serial na 10
nathalie34

ja też, tak długo jej się podoba to zamiast się cieszyć ona kompilkuje jeszcze

ocenił(a) serial na 7
stonka9214

No więc właśnie , kompletnie nie rozumiem jej postępowania . Pasują do siebie , widać chemię między nimi.
Ale mnie wkórza ta kumpela Tomasza z tej wyprawy ,ta blondynka , brrrr !

ocenił(a) serial na 10
nathalie34

ta Agnieszka, Nadia w sumie też są takie przymulone jakieś, wiecznie niezadowolone, a Elka taka wesoła, żywa. ale cóż jakby się Elka z Tomaszem zeszli to niebyłoby pwenie co oglądać.

ocenił(a) serial na 7
stonka9214

Faktycznie , Agnieszka. Ta Nadia też taka mimoza skwaszona ,potwornie mnie irytuje.
Uwielbiam natomiast babcię Elki , super !

ocenił(a) serial na 10
nathalie34

właśnie chodziło mi o slowo "mimoza" tylko mi z głowy wyleciało, babcia Elki jest mądra i opanowana, widać że dośwaidczenie życiowe ma. i jak wytrzymała tyle lat z taką córką jak Sława.

ocenił(a) serial na 7
stonka9214

Babcia Jest po prostu obłędna , a Sława to pokręcona niesamowicie , mieć taką matkę ? Oj , uciekłabym gdzie pieprz rośnie !
A tu między Natalią a Robertem zaczyna się zle dziać , zobaczymy jak to się rozwinie.

ocenił(a) serial na 6
nathalie34

Agnieszka smutna? Przecież ona zawsze jest uśmiechnięta! Swoją drogą to, że są razem, a nie tylko się kumplują z Tomaszem, odkryłam dopiero, jak z nią zrywał :P

ocenił(a) serial na 7
robipati

Pisałam o Nadii .

ocenił(a) serial na 6
nathalie34

Aaaa Nadia to swoją drogą :P Tak jak wcześniej lubiłam tę aktorkę, tak w tej roli jest słaba i jakoś źle wygląda w tych długich włosach. Nie pasują do jej urody.

ocenił(a) serial na 7
robipati

Ja jej niestety nie znoszę , jej głos mnie tak drażni i ten sojusz z Maleną , dwie intrygantki dobrały się jak w korcu maku.
A Elka coś w tym jest co piszesz , stała się jakaś taka chwilami dla mnie niesympatyczna , rządzi wszystkimi , szkoda że tak "popsuli " miłą i zwyczajną Elkę .

ocenił(a) serial na 6
stonka9214

Elka jak dla mnie jest nieszczera i złośliwa. Jak coś jej się nie podoba, to nie liczy się z innymi. I zamiast chociaż wysłuchać Tomasza, to nagadała mu poszła, a on się dla niej wystroił jak stróż w Boże Ciało. Biedny, chętnie bym go pocieszyła :P

ocenił(a) serial na 10
robipati

też bym go pocieszyła ;)

stonka9214

Elka debilka haha,ponad 160 odcinków ugania się za Tomaszem, a gdy coś zaiskrzyło to go spuściła na drzewo. Serial serialem, ale na taki mentalne gowniary/chciała by, a boi się, szkoda czasu.