Finał sezonu 6 Siostry Jackie zaskoczył mnie pozytywnie najlepszy odcinek tej serii reszta to nie bardzo ale cóż bywa .
SPOILER!
Rzeczywiście dobry odcinek. To jedno z lepszych wyjść z tej patowej sytuacji bo mogli ją uśmiercić a tak...Jackie będzie kombinowała dalej ;)
Ciekawa jestem czy będzie kolejna seria? Myślę, że nie powinni tego ciągnąć ale niezbadane są wyroki wytwórni ;)
Chyba dostałą w końcu to do czego sama się zbliżała od bardzo dawna. Jednak nie takiego końca sezonu się spodziewałam. Myślałam że Zoey nie wymięknie z poinformowaniem o podrobionym prawku.
Kolejny sezon zapowiada się całkiem ciekawie.
czyli jednak do więźnia. No byłam ciekawa jak sobie poradzi z tym swoim bajzlem.ciekawe, czy to nią wstrząśnie? i na jak długo
Nie wiadomo czy trafi do więzienia, mogą ją wypuścić za kaucją lub może poprosić o skierowanie do ośrodka. Nie była karana więc... w USA wszystko możliwe ;P
Tak czy inaczej jestem ciekawa co wymyślą w sezonie nr 7. Szkoda że tak długo trzeba na niego czekać.
Myślę, że wbrew pozorom potrzeba jej było wiele :) Leki na odwyk po swojemu mega maxy king :) Gdyby miała mieć leki do ćpania to nie oszukujmy się nie byłyby to leki jak żelki na festynie tylko skrupulatnie posegregowany vidocin lub inne.
Ona ewidentnie chciała zabrać ze sobą córki, myślisz że na odwyk zabierałaby tyle dragów plus dziewczynki??
Moim zdaniem nei chciała... Ona chciała się z nimi pożegnać, poprzytulać, mieć wsparcie, poczuć motywacje itd. Córki są jej radością, mimo tego jak jej macierzyństwo kuleje. Gdyby chciała zabrać córki miałaby trzy bilety.
Kevin to jednak przecietny facet. Wygonil matke swoich dzieci, zamiasdt zazartowac ze na jego poprzedni slub przyprowadzila kogos milszetgo. Zyje nowym zyciem, nie dba o relacje corek z matka. Zamiast wytlumaczyc ze maqtka przechodzi ciezki okres, wytklumaczyc, co to nalog to nic. Tylko zaznaczanie terenu. Nowa zonka Kevina tez po jednbych pienbiadzach.
Eddie to jest chyba jedyna osoba, ktora Jackie szzczerze przeleciala osattanio. Podobalo mi sie ujecie na schody, novy lvl dla Jackie, krety.
Jestem zawiedzobna zakonczeiem, zbyt przewidywakbe. I akurat gdy Jackie jedzie na pierwszy szczery odwyk, akurat wtedy zdarzyl sie wypadek. To tak jakby scenarzysci cchcieli na szybko dziure w ziemii i rozpisali meteoryt. Gdyby to jeszcze bylo przy szpitalu...
Co nie zmienia faktu, ze mialam lzy w oczqach, gdy Jakie wybrala jednak pomoc tej pani.
I jakie oana ma piekne pelne imie??? Dlaczego nikt go nie uzywa? Jackie to jak to psa w sumie xD
Co jeszcze hmm ciaza Roman. Jakos tak zanim powiedziala o tym to zauwazylam, ze wyglada lepiej, powazniej, madrzej, odpowiedzialniej. Ciaza je sluzy, mily fakt, ale skoro nie lubi wszy to przy kupkach i mayl wrzszczasym czyms jej nie widze...
Kibicuje Jakie, ona juz chce, poczula to po raz pierwszy. Chce aby jej sie udalo...
Wybaczcie pismo, ale zachcialo mi sie tabletu i masz... a musialam napisac, to bylo silniejsze ode mnie....
Odwyk? Przecież zabrała ze sobą tonę narkotyków. (mogłem coś przeoczyć)
Liczę na 7 sezon w więzieniu.
Akurat zakończenie bardzo mi się podobało.
Gdy mogła już wyjechać i przestać być pielęgniarką, to wciąż miała poczucie obowiązku co sprawiło, że musiała ponieść karę za to wszystko.
Najbardziej spodobała mi się sama scena wypadku.
To pokazuje jak można zepsuć sobie życie poprzez niezamknięcie walizki pełnej narkotyków.
Poprawcie mnie jeśli się mylę co do tego, bo odcinek oglądałem bez żadnych napisów i mogę się mylić.
Oczywiście, że nie wybrała odwyku, tylko ucieczkę. Kara nie była za spełnienie obowiązku, ona zwyczajnie podjęła wybór, przez który poślizgnęła się jej noga.
Hmmm. .. a ja myslalam ze ona nie na odwyk tylko uxieka z szpitala zeby pomagac tym od huraganu.bo wiedziala ze q swoim szpitau jest juz spalona i straci uprawnienia.obejrze one more z tlumaczeniem
hmmja bez napisow, ale gdyby jechala pomagac innym to jaki problem zatrzymac sie po drodze, pomooc kobiecie, a do innych poleciec kiedy indziej. Moim zdaniem to byl to zestaw lekow na odwyk, do przejcia odywku. Poza tym co chcila robic, chodzic wsord chorych na huraganie i wreczac cukierki?
Moim zdaniem ona uciekała, chciała zabrać ze sobą Grace i Fionę ale żona Kevina jej nie dała zresztą obie jej córki widać jak bardzo są zawiedzione. Nie pomogła też groźba że od tej pory Jackie będzie mogła rozmawiać z dziewczynami za pośrednictwem adwokata Kevina i jego żony.
Wszystko się spierdzieliło koncertowo, ciekawe co dalej:)
Trochę dziwne dla mnei nadal kwalifikowanie NJ jako serialu komediowego. On się temu wymyka.
To raczej wpasowuje się w czarną komedię lub komediodramat no ale cóż:) może nie mają takich kategorii ;)