PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485787}

Siostra Jackie

Nurse Jackie
2009 - 2015
7,2 8,2 tys. ocen
7,2 10 1 8200
7,0 4 krytyków
Siostra Jackie
powrót do forum serialu Siostra Jackie

Jak tam wrażenia po finale i całym 4 sezonie. Zakończenie 4 sezonu bardzo, bardzo mocne. Nigdy bym się tego nie spodziewał. Wróży to ciekawy 5 sezon, jest mnóstwo wątków które wymagają kontynuacji. Jedyne czego mi brakowało w tym odcinku, jak i całym sezonie to męża Jackie. Mało go było i myślałem, że odegra większą rolę.

ocenił(a) serial na 6
MoszeUsz

A czemu tak mało odcinków w sezonie 4 ? dziwne .

ocenił(a) serial na 7
FanHouse

5 sezon też ma mieć tylko 10.

ocenił(a) serial na 6
MoszeUsz

A to czemu tak jest ?

ocenił(a) serial na 7
FanHouse

Widzę tylko jeden powód: pieniądze. Oglądalność Nurse Jackie nie jest rewelacyjna. A zawsze tak jest, że aktorzy i pewnie też część osób pracująca poza kamerą z każdym kolejnym sezonem dostają jakąś podwyżkę. Więc (to jest moja teoria) za takie same pieniądze zrobili 12 odcinkowy 3 sezon i 10 odcinkowy 4 sezon.

ocenił(a) serial na 10
MoszeUsz

Dla mnie śmierć Charliego i to jeszcze na oczach ojca to bardzo tani chwyt i rozwiązanie na koniec sezonu. W porównaniu z narodzinami dziecka O'Hary taki cykl "ktoś umiera, ktoś się rodzi"... Tanio to wyszło, ale jakoś mi to nie przeszkadza. A kurcze Charliego lubiłam i bardzo jest mi żal, że umarł, ale za dużo happy endu być nie mogło. Wydaje mi się, że Jackie mówiąc przy O'Harze I made it ma na myśli też Charliego i to, że ona przetrwała, zerwała z nałogiem, a on nie. Teraz chcę, aby 5 sezon był bardzo mocny, a śmierć Charliego nie poszła na marne, jeśli chodzi o fabułę. Chcę, aby Jackie skonfrontowała się z jego śmiercią, chcę, aby Cruz odbijał się jako na Jackie, no nie wiem cokolwiek, ale śmierć Charliego ma być dobrze wykorzystana fabularnie. Nie zdzierżę jak nowy sezon będzie się ciągnął wokół O'Hary i jej dziecka oraz Coopa zarywającego do świeżo upieczonej mamy.

BTW nie mogłam oglądać śmierci Charliego wiedząc, że obydwaj aktorzy w realu rzeczywiście są ojcem i synem :)

ocenił(a) serial na 9
jocisko

serio? oO
niepodobni do siebie:d

a cruz i jackie będą mieli romans, bankowo:d

ocenił(a) serial na 10
tekjow

Też mam takie odczucia co do Jackie i Cruza :D

A oni właśnie są bardzo podobni i Charlie moim zdaniem miał zielone włosy, aby to podobieństwo się aż tak właśnie się nie rzucało :)

A i błagam żadnego Coop i O'Hara :D Chociaż może :)

Właściwie to Jackie i Cruz to może być fajny "ship" o ile zrobią to porządnie. Wyobrażacie sobie Zoey, która dowiaduje się o tym? :D