PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=485787}

Siostra Jackie

Nurse Jackie
2009 - 2015
7,2 8,2 tys. ocen
7,2 10 1 8200
7,0 4 krytyków
Siostra Jackie
powrót do forum serialu Siostra Jackie

witam, wie ktos czy moge obejrzec gdzies dzisiejszy odcinek, ktory lecial na antenie tvp2? prosze o pomoc, info, moze mozna gdzies sobie go zassac :)

ocenił(a) serial na 9
BEN_4

Możesz sobie ten odcinek, jak i te dalsze (bo TVP2 emituje dopiero drugi sezon, a obecnie leci już trzeci :) ) obejrzeć na portalu Seriale Online :)

Pozdrawiam :)

Szata_Dejaniry

widze że ktos zorientowany, chciałabym zacząc ogladac ale od 1 sezonu a tam sa napisy tylko od 2, wiesz może czy znajde 1 sezon z napisami???;-)

ocenił(a) serial na 9
jakja

No niestety nie ma chyba żadnej stronki, na której można by było obejrzeć pierwszy sezon "Nurse Jackie" z napisami :(
Osobiście polecić Ci mogę pobranie pierwszego sezonu z portalu peb (niestety nie mogę tu wstawić linka), najpierw jednak musisz się tam zarejestrować :) Szybko, za darmo, bez bólu. Najlepiej wpisz sobie w Googlach: Siostra Jackie napisy peb i powinno Ci się wyświetlić ;)

Mam nadzieję, że pomogłam :) Pozdrawiam i życzę miłego oglądania.

Szata_Dejaniry

no tak nie pomyślałam o tym;-) dzięki bardzo, oglądam caly czas online że juz zapomniałam o ściąganiu;-)
pozdrawiam, dzięki;-)

BEN_4

oczywiście ze można, wszystkie sezony są wrzucone na torrentach, tylko nie polskich. polecam stronę. http://btjunkie.org/
amerykańskie torrenty, nie trzeba się logować, a ściągnąć z tego można praktycznie wszystko :)

użytkownik usunięty
BEN_4

Moim zdaniem dobry sezon 2 jeszcze czas na sezon 3 jeszcze leci ale niedługo się skończy i zacznie we wrześniu jak House md .