Pewnie się okarze że prezydent nie jest wcae takim dobrym człowiekiem, albo wręcz na odwrót, że był torturowane ale Jake... hmmm...
Zaskoczeni byliście kiedy Melli powiedziała że to Fitz podał Olivi imie? Ja bardzo :D
Świetny odcinek, jak zwykle!
Rzeczywiście szok z tym, że to Fitz "wygadał" się. Dzięki temu zabrał Mellie jedyną broń, jaką miała jeszcze przeciwko Olivii. Ciekawe swoją drogą, jak dalej ro rozegrają, czy on jednak wygłosi to oświadczenie i przyzna się do tego romansu. Ja nadal jestem w szoku po odkryciu, kto jest ojcem Olivii. Myślę, że w tej teczce są jakieś haki na prezydenta, które kochany tatuś chce wykorzystać na wypadek, gdyby Cyrus chciał zniszczyć córkę.
..Ja myśle że ta teczka to coś głębszego niż miłość ojca do córki.. to jakiś SKANDAL :D ogólno światowy myśle...
jestem na świeżo po odcinku. bardzo mi się podobał. jestem w szoku szczerze powiedziawszy. nie spodziewałam się tego. jestem ciekawa jakie kroki podejmie Fitz w związku z tym romansem. ciekawe czy jeśli się do wszystkiego przyzna i powie, że kocha Olivię, to czy Mellie naprawdę zrobi mu scenę ;p nie mogę się już doczekać nowego odcinka. premiera już jutro ! ;D