Czy ogląda ktos ten serial? Bo mam wrazenie ze malo? Wiec mam takie pytanie co sadzicie własnie o Jake'u?
Nie widziałam jeszcze 18 odcinka, ale wydaje mi się że Jake gra bardzo nieczysto. Z tego co dotychczas widziałam, owszem jest zafascynowany Liv i ciągnie go do niej, nie umiem określić dlaczego bardziej, bo jest w posiadaniu informacji o których często inni nie mają bladego pojęcia, czy temu że owiana jest jakąś tajemnicą - która bądź co bądź ma związek z prezydentem... Zobaczę czy 18 odcinek coś wniesie :)
mysle ze cos czuje do niej, sam fakt kiedy na nia patrzyl i miala sie rozebrac mogł dalej sie patrzyc gdy tymczasem poprostu wyłaczył telewizor...ale ciezko jest jednoznacznie ocenic mi narazie jaki jest...tez musze looknac na 18 odc tylko czekam na napisy by lepiej zrozumiec:)
mam wrażenie że Jake'owi bardzo na rękę jest ta znajomość, może faktycznie coś do niej czuje, ale to wykradzenie z jej domu info na temat kreta, nie wróży dobrze. Miałam nadzieję że zostawi Liv tą sprawę, że ona to naprawi, miał jej zaufać a tymczasem wykradł informację... 19 odcinek zapowiada się ciekawie, podejrzewam że to Jake będzie świadkiem rozmowy Liv z Fitzem... nie wiedziałam jeszcze 18, ale czekam na 19 ;)
Mam nadzieję, że dostanie ostro po dupie od Fitza. Z jednej strony chciałabym, aby Liv miała dylemat którego z nich wybrać (należy się Fitzowi za to jak się do niej odnosił), z drugiej strony Liv jest na to za cwana - myślę, że juz przejrzała, że z Jackiem coś nie gra.
No i Jake już wie o Liv i Fitzu. Ciekawe jak wykorzysta tę wiedzę.
chyba do konca jednak nie jest to wyjasnione...ja jestem dopiero na 16 odcinku wiec z tego co widzialam, to wrobili tego lysego