PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=625611}

Skandal

Scandal
2012 - 2018
7,4 7,9 tys. ocen
7,4 10 1 7876
Skandal
powrót do forum serialu Skandal

Liv & Fitz

ocenił(a) serial na 7

czy tylko mnie denerwuje ich związek? Nie mogę na nich patrzeć..jedynie co robią to albo się bzykają albo jedno mówi, że tęskni , drugie , że nie mogą być razem.. nic więcej, jakoś nie widzę wspierania się, normalnych rozmów między nimi, tylko sam seks... Masakra

użytkownik usunięty
shakulaa

Nie tylko Ciebie to irytuje. Nie obejrzałam wszystkich odcinków, ale w tych ostatnich, na scenach Liv & Fitz wychodziłam sobie zrobić herbatę. Nawet ich rozmowy telefoniczne są nudne; to wyrzucanie telefonu i grzebanie w śmieciach, wracanie się do mieszkania, bo dzwoni ten telefon. I nawet nie chodzi o to, że Liv całuje się z Jakiem i odbiera telefon, ani że związek z prezydentem nie ma przyszłości, tylko że przecież oni nigdy nie byli razem, kiedy się poznali, on już miał żonę i Olivia cały czas była tylko kochanką. Więc chyba nigdy nie mieli takiej normalnej rozmowy, jak piszesz.
Dla mnie to jest najgorszy wątek i jeśli Liv poprowadzi jego kampanię wyborczą, będzie jeszcze gorzej.

ocenił(a) serial na 7

dokładnie :)

dlatego bardzo się cieszyłam gdy wprowadzili wątek kandydantki na prezedenta tą akttorkę co grała Phoebe w Przejacielach, to było takie odświeżające, Fitz by ją znienawidził, że przegrał i tyle byłaby warta jego miłość :)

użytkownik usunięty
shakulaa

Też żałuję tego wątku z Josie (?), kobieta z wojskowym doświadczeniem, kongresmenka z "mało znaczącego" stanu, no i jeszcze grała ją Phoebe :) wyzwanie dla Liv jako PR i Fitz nie miałby szans, a tak nudy :)

ocenił(a) serial na 7

dokładnie :)

shakulaa

a ja się nie zgodzę. uwielbiam ich - razem, jako parę - i zawsze z przyjemnością oglądam z nimi momenty ;) przede wszystkim między nimi jest niesamowita chemia widoczna już w czasie ich pierwszego spotkania. i bez przesady - non stop się nie bzykają. ich związek to zdecydowanie coś więcej niż seks.

użytkownik usunięty
shakulaa

Też mnie denerwuję związek Liv i Fitz .
Moje ulubione pary to Fitz i Mellie oraz Liv and Jake

ocenił(a) serial na 8

A moja Cyrus i James :) bardzo fajnie ukazane są ich relacje