Nooo. Mahone był jedną z moich ulubionych postaci, najbardziej wyrazisty, ale wątpię żeby był w obsadzie 6 sezonu nawet jeśli takowy by powstał. Aktor sam kiedyś mówił w wywiadzie, że już po 3 sezonie chciał odejść z obsady, ale prosił aby twórcy wymyślili dla niego jakieś wyzwanie w 4 sezonie jeżeli chcą żeby został. A co do 6 sezonu to wątpię żeby do niego doszło. W końcu ile można uciekać? Co wymyśliliby kolejną tajną organizację? Jeszcze potężniejszą? Znowu ktoś by zmartwychwstał? Kolejna ucieczka z więzienia? Kocham ten serial osobiście, ale uważam, że takie brnięcie na siłę w dawne scenariusze, nie będzie skutkować niczym dobrym i w końcu PB straci na swojej wartości.
Posejdon jest zbyt silną i niewidzialną osobą żeby się skończył na tym sezonie, myślę że do końca tego sezonu będą uciekać z Jemenu przed ISIS a w następnym łat-wić Posejdona wcale bym się nie zdziwił jakby się okazało że kiedyś współpracował z Kranz-em.
W 3-im sezonie była wzmianka o wojnie w Arabskich krajach opowiadała komuś Gretchen Morgan komuś albo Sarze albo L.Jowi, może i Poseidon miał coś z firmą wspólnego w końcu Generał też prowadził polityczną grę.
To jednak nie im, wspominała coś o koledze wtedy tylko nie pamiętam o co chodziło gdybym miał odc. poświęciłbym czas na odszukanie tej sceny.
ogólnie to szkoda, że nie ma Gretchen.. nie wiem czy ktoś widział ale na instagr.amie Gretchen, Sucre i T-Baga ostatnio dużo zdjęć z ich wspólnego kręcenia czegoś. ciekawe czy ma to związek z Prison Break
Pamiętam przypomniało mi się to było w gabinecie Bagwella w 4 sezonie gdy ten chińczyk groził śmiercią Bagwelowi to był jakiś chyba kupiec chodziło o scyllę i Gretchen zamieniła słówko z tym chińczykiem i wtedy było że mieli coś wspólnego z jakimś kolegą wtedy rozmawiali o jakiejś wojnie