Skazany na śmierć: Sequel

Prison Break: Sequel
2017
7,6 20 tys. ocen
7,6 10 1 20500
Skazany na śmierć: Sequel
powrót do forum serialu Skazany na śmierć: Sequel

FINAŁ SEZONU !

ocenił(a) serial na 10

Jak wrażenia po odcinku ?
Jak dla mnie w końcu zakończenie , na które czekałam ! Uważam , że lepiej było by zrobić jeszcze jeden odcinek , miałam wrażenie że nie rozwinęli do końca akcji.
Brakowało mi jakiejś sceny Michaela z synem , tak na prawdę nie wiemy nic o ich relacji. Miałam nadzieję do końca, że Sarah podejdzie z synem do Michaela, więc czuje niedosyt.
Za to zakończenie : Fox River + T Bay + Jacob = dla mnie bomba :D
Sam twórca przyznał, że T Bay zabił Posejdona w celi, mimo że nie zostało to pokazane. Jak narazie brak informacji o 6 sezonie, twórcy przyznali że jest szansa na kontynuacje tylko jak będzie dobry scenariusz. Więc trzeba trzymać kciuki, żeby wpadli na dobry pomysł , kto wie.
Nie spodziewałam się powstania 5 sezonu, który bardzo pozytywnie mnie zaskoczył, więc liczę na 6 sezon szczególnie że drzwi pozostają otwarte.
Wentworth w wywiadzie wspomniał, że mimo happy end , Michaela już zawsze będą prześladowały koszmary.
Ciesze się, że w końcu połączyli Michaela z rodziną , zasłużył na takie zakończenie po wszystkim co przeszedł :)

Paula_96__

T-Bay? Może The Pirate Bay?

ocenił(a) serial na 10
Szczery_Oreo

Mój błąd , miało być T Bag, pomyłki się zdarzają no ale jak ktoś lubi się czepiać .