Skazany na śmierć: Sequel

Prison Break: Sequel
2017
7,6 20 tys. ocen
7,6 10 1 20500
Skazany na śmierć: Sequel
powrót do forum serialu Skazany na śmierć: Sequel

Siemka, zalozylem konto zeby zapytac jak odczucia czy takie same jak moje czy nie? Mianowicie: nie jestem jakimś psychofanem prison break, ogladalem wszystkie sezony oraz ten i szczerze powiedziawszy zaden odcinek nie byl nudny nawet zaryzykowalbym twierdzenie ze ten sezon przebil 3 i 4 pod wzgledem genialnosci fabuly i koncowego odcinka łączącego wszystko w logiczna całość chyba wszystko zostalo wyjaśnione... As mial zginac, T-bag mial trafić do więzienia i zabic w nim Posejdona... Dawno nie widzialem tak dobrej fabuly ciekawe czy burakom z usa przypadnie do gustu ambitny serial przy ktorym trzeba ruszyc mózgiem i będzie jego kontynuacja :). To tyle czekam na wasze komentarze :p

ocenił(a) serial na 5
Piotr_Rusiecki

Dla mnie średniawo. Przyznam, że czekałem już aż serial się skończy. Były momenty ciekawe, a były i naciągane, banalne, Oby nie kręcili kolejnych sezonów. Uważam, że temat dawno się wyczerpał. Przede wszystkim, tak chyba nie kręci się serialu w 2017 r. Jest naiwnie jak 10 lat temu, tylko że wtedy to przeszło bo było świeże.

spy19

No tak tylko chyba nie widzisz co się dzieje w kinach. Zlew, morze, oceany przeróbek, odświeżeń serii, więc czemu PB mialby nie przejść skoro tacy Szybcy i wściekli zarabiaja miliardy, a tam to dopiero bzdury. Poza tym PB to kontynuacja dbająca o wspomnienia widza.

ocenił(a) serial na 5
burrows

Właściwie to bazująca na wspomnieniach i sentymencie widza :) I to był jedyny powód obejrzenia tego sezonu przeze mnie. Gdybym zaczął oglądać PB od tego sezonu, stwierdziłbym że to kiepski serial. Miałbyć powrót z przytupem, a ja o nim jutro zapomnę. Kolejna seria? Napewno beze mnie. Szkoda.

spy19

a co było banalne Twoim zdaniem?